Vinter Pleje til Apple Trees

November 29

Vinter Pleje til Apple Trees


Omsorg for æbletræer strækker sig forbi deres vækstsæson. For at sikre, at æbletræer fortsætte med at bære godt og forbliver sunde, opfylde deres fysiske behov i løbet af vinteren. I løbet af vinteren, er æbletræer udsat for barskere klimaer, og selv om de er i dvale, kan de stadig lider under de kolde vinde og slippe temperaturer. Passende pleje giver æbletræer for at overleve vinteren og til at trives med den nye vækstsæson.

Instruktioner

Beskyttelse

1 Mål omkreds af æbletræet og tilsæt 3 inches til denne måling.

2 Mål afstanden fra jorden til et punkt ca. halvvejs op i træet nøgne krop.

3 Skær en rektangel af hardware klud, der bruger de målinger, du har erhvervet i trin 1 og 2.

4 Ryd enhver barkflis eller vegetation væk fra bunden af træet ved hjælp af en murske eller skovl. Der bør være nøgne snavs rundt om stammen til en afstand af ca. 1 fod.

5 Pak hardware klud om lavere stammen af træet, siddepladser den fast i jorden ved foden af træet. De to ender af den hardware klud skal overlappe.

6 Skær flere 4-tommer længder af tråd med bidetang.

7 Bind cylinderen hardware klud af indpakning små længder af tråd mellem maske i de to ender, holder overlappende kanter sammen. Dette bur forhindrer kaniner og mosegrise fra at skade træets base og rødder i vinteren.

Beskæring

8 Prune i slutningen af vinteren, ideelt i februar eller begyndelsen af marts. Dette afbøder skaderne og tillader træet en hel vækstsæson at komme sig.

9 Skær alle brækkede eller syge lemmer med beskæresaks. De er kun kommer til at sap træets ressourcer.

10 Find og afskære alle brancher, der gnider mod hinanden eller grene, der krydser. Dette forbedrer omsætning til centrum af æbletræet.

11 Eliminer grene, der rejser lige op eller filialer, der hænge ned. Et æble træ skal have overvejende grene, der er vandret.


relaterede artikler