Teknikker til Building Kvæg Hegn

October 23

Teknikker til Building Kvæg Hegn


Der findes forskellige typer af hegn, der kan anvendes til kvæg: vævede-trådhegn, pigtrådshegn og høj trækstyrke trådhegn, for at nævne nogle få. Dette fører ofte landmænd søger kvæg hegn til at vælge den type hegn, der giver mest mening med deres budget. Uanset hvilken af ​​disse typer af kvæg hegn, du vælger, de teknikker til montering er ens.

Installation hegnspæle

Der er forskellige måder at installere hegnspæle, så de ikke vil poppe ud af jorden. Enten skal hegnspæle gøres bredere i bunden (den del, der indsættes i jorden) og smallere foroven. Alternativt kan de hegnspæle cementeres ned i jorden med en klokkeformet cement blok, der er fuldstændigt begravet i jorden. På flad jord, bør de stillinger være anbragt højst 16 fod fra hinanden, men i kuperet terræn, de stillinger skal være tættere sammen.

Kører The Wire

For at køre ledningen mellem stolperne, vedhæfte en løkke af tråd omkring en ende indlæg hjælp crimp ærmerne til at skabe løkken. Gå i retning af de andre stillinger, indtil du har nået den anden ende af hegnet, og klem wiren og loop det som du gjorde på det første indlæg. Hvis hegnet er pigtråd eller høj-elastisk tråd, du har brug for otte til 10 ledninger på en standard hegn. For et vævet trådhegn, du har brug for et vævet trådnet omkring 56 inches høj, med ledninger afstand 9 inches fra hinanden.

Staples

Kør hæfteklammer i stolperne over ledningerne kører mellem de to ende indlæg. Staples bør ikke være drevet ind stolperne hele vejen, fordi ledningerne skal blive strammet og justeret, og dette er ikke muligt, hvis de er for sikker på stolpen. Kør ikke hæfteklammer i de stillinger lodret, så de skærer tråden i en 90 graders vinkel. I stedet bør de hæfteklammer vinkles en smule, således at hvert punkt i korte greb en anden korn på posten.

Stramning The Wire

Du bør altid bruge beskyttelseshandsker og beskyttende øje slid ved stramning tråden. For en høj trækstyrke hegn, bruge et inline si eller Spænder til stramningen, og en spænding indikator til måling tæthed af tråden. Wiren skal spændes til 200 pounds. For en pigtrådshegn eller et trådnet hegn, bruge en wire griber eller en spænding bar. Følg altid producentens anvisninger ved brug af sier og spænder.

Vedligeholdelse Det Fence

Tjek dine wire spænder en gang eller to gange om året for at lede efter løsne ledninger. Stram om nødvendigt. Stillinger mit behov for at blive erstattet med tiden, så inspicere indlæg så godt. Behandlet træ indlæg vare længere end ubehandlede træ indlæg. Hold ukrudt og vinstokke væk fra hegnet, at forebygge forringelse af hegnet.


relaterede artikler