Min trykventil for My Sprinkler er frosset

November 22

Min trykventil for My Sprinkler er frosset


Alle sprinklersystemer indeholder en enhed, der kaldes et tryk vakuum afbryder ventil. Denne enhed er lavet af messing og er designet til at blive rust resistente og meget holdbare. Men disse ventiler er modtagelige for skader fra frost. Forståelse mere om disse enheder og virkningerne af frysning vil hjælpe dig med at reparere eventuelle skader som følge af kulden.

Om Pressure Vacuum Breaker Ventiler

Trykket vakuum breaker ventil sidder mindst 18 inches over den højeste sprinkler på systemet. Det skal være installeret over sprinkler linjer, fordi det bruger luft differenstryk for at forhindre vandet i at løbe baglæns ind i din hovedlinien. Dette er en kritisk funktion som vand, der kommer ind i et sprinklersystem er ikke længere drikkevandskvalitet og bør forhindres i at strømme tilbage ind i en hovedledning. I de fleste kommuner er der vakuum afbrydere kræves af kode.

Effekter af Frozen Water

Vand udvider som det fryser. Denne udvidelse kan forårsage alvorlige skader på sprinkleranlæg, herunder rør, ventiler og trykket vacuum breaker. Når vand tillades at fryse inde i breaker, udvider gennem toppen af ​​ventilen. Denne handling vil knuse de indre dele, kendt som en poppet og motorhjelm. Disse stykker er designet til at bryde i tilfælde af nedfrysning for at forebygge mere omfattende skader. store mængder vand, der er tilladt at fryse inde i en vakuum breaker Dog kan skabe så meget pres, at kroppen af ​​breaker vil knække. En revnet breaker er en bekostelig reparation, da hele enheden skal udskiftes.

Udskiftning Interne dele

Den poppet og motorhjelm er de to vigtigste komponenter i et tryk vakuum breaker. Disse stykker sidde oven på hinanden i midten af ​​opbrydningsmidlet. Når vandet fryser omkring disse stykker, vil de knække og skal udskiftes. De fleste Poppets og huer kan erstattes med et reparationssæt af fabrikanten eller en eftermarkedet kit. Skru toppen af ​​breaker og fjern hætten for at blotlægge de indre dele. Træk den beskadigede enhed og placere den nye poppet og motorhjelm inde afbryderen, før du udskifter hætten.

Udskiftning af hele enheden

Når kroppen af ​​et vakuum afbryder er revnet af frosne vand, chancerne er hele enheden skal udskiftes. Men hvis revnerne er placeret på en af ​​kugleventiler, disse stykker kan udskiftes uafhængigt af hovedlegemet. For at kontrollere placeringen af ​​revnen, tænde for vandet til sprinklere på de vigtigste kugleventil og se efter, hvor vand spray ud af breaker krop. Hvis vandet kommer fra de to vandrette stykker med kugleventiler, bør ventilerne fjernes og erstattes med sammenlignelige enheder.


relaterede artikler