Hvordan man opbygger et lille hjørne Desk

October 20

En lille hjørne skrivebord er en ideel løsning for dem, der kræver et skrivebord til at gøre papirarbejdet, men har begrænset plads. En lille hjørne skrivebord er let bygget ved hjælp af almindelige træbearbejdning forsyninger og kan vare i årevis. Selvom hjørne skrivebord er lille, kan du designe den, så den passer til dit nuværende indretning eller design, herunder maleri eller farvning det før montering det til hjørnespark.

Instruktioner

1 Hold krydsfiner ark op til det hjørne, hvor det hjørne skrivebord vil blive placeret. Spørg en ven til at hjælpe dig. Skub pladen i hjørnet og lave to mærker på hver side af krydsfiner ark med en blyant, hvor du vil hjørne skrivebord front at være. Placer krydsfiner plade på gulvet og forbinde de to mærker, ved hjælp af en blyant og lineal for at oprette en fuld trekant.

2 Skær trekanten krydsfiner stykke med rundsaven. Sand kanterne for at fjerne potentielle splinter. Påfør et eller to lag af maling eller bejdse til custom-cut krydsfiner stykke at skabe et look, der matcher din eksisterende indretning eller værelse design.

3 Placer en væg stud Finder på en væg, der gør hjørne. Lav en blyant mærke, når enheden lyser for at indikere en væg stud. Gentag processen på den anden væg gør om hjørnet. Sørg for, at begge vægstolper er langs siderne af skrivebordet.

4 Monter to reoler beslag på væggene, der gør hjørne ved hjælp af de to tommer lange skruer og en trådløs skruetrækker. Brug for at sikre beslagene er endda og vertikalt placeret på væggen for de bedste resultater.

5 Installer hjørne skrivebord til de installerede vægbeslag ved at placere skrivebordet oven på konsollerne, og skub den ind i hjørnet. Skru halv-tommer-lange skruer gennem beslagene ind i skrivebordet ved hjælp installation huller på beslagene til vejledning. Fastgør skruerne fra bunden opad for at skjule skruehovederne og give hjørne skrivebord en ren finish.