Løsninger til Myg i potteplante Jordbunden

November 9

Svamp myg er et fælles problem i potteplanter, både indendørs og udendørs. De mørke-farvede voksne er skadedyr, der samles omkring lyskilder som vinduer og lamper. De lægger deres æg i potteplante jord. Larverne lever i jorden, fodring på svampe sag. Gnat larver vil undertiden foder på rødderne af en plante, som kan forårsage en plante til at undlade at trives. Du kan styre myg i din potteplante jord ved hjælp af naturlige, kemiske og kulturelle løsninger.

Naturlig

Brug Biocontrol muligheder for at fjerne myg i din potteplante jord. Hypoaspis, eller svampen myggen mide, lægger æg i jord befængt med svamp myg larver. Når æggene klækkes, nymfer, der opstår foder på larverne, fjerne myg. Nogle rovnematoder målrette svamp myg, herunder Steinernerma carpocapsae og feltiae. Disse små parasitære rundorme invadere en gnat krop og frigivelse gift, dræbe den. De vil fortsætte med at leve i plante jord, selv efter de myg er væk, giver vedvarende beskyttelse af dine planter. Både mide og nematoderne kan købes på naturlige havearbejde centre. Anvende dem til at plante jorden i begyndelsen af ​​foråret og igen i vinteren vil bedst beskytter dine planter.

Kemisk

Voksne myg i din potteplante kan dræbes ved at sprøjte dem med pyrethriner og pyrethroidinsekticider. Disse insekticider ikke dvæle for meget lang, og du kunne have flere generationer af myg og larver lever i dine planter, hvilket betyder, at efter du dræber voksne, vil mere sandsynligvis blive vist. Du kan bruge en jord gennembløde på dine potteplanter til at dræbe myggen larver. Den biologiske insekticid Bacillus thuringiensis var. israelensis, eller B.t.i., vil dræbe svampen myggen larver når det anvendes som en jord gennembløde. Du kan også prøve at bruge neem oliebaserede produkter. Det kan være nødvendigt at anvende jorden gennembløde mere end én gang for at fjerne alle nye generationer af myg i dine planter.

Kulturel

Du kan bruge kulturelle kontrol for at forebygge og eliminere myg i potteplante jord i dit hjem. Aldrig genbruge gamle pottemuld materiale. Brug altid nye og steril pottemuld for nye anlæg. Undersøg alle nye anlæg omhyggeligt for myg angreb før bringe dem ind i dit hjem. Gnat larver trives i fugtig jord, så undgå over vanding dine potteplanter. Hvis myg synes, kan du dræbe larver ved udtørring af jorden i anlægget, hvilket betyder at lade de øverste par inches af jord bliver tør og kan kræve understrege planten som den venter på vand. Du kan prøve at bruge klistrede fælder til at dræbe de voksne myg, da de flyver omkring dine potteplanter.


relaterede artikler