Sådan monteres en flagstang beslag til Brick

September 21

Sådan monteres en flagstang beslag til Brick


Husejere montere flagstænger til deres mursten hjem, så de kan vise deres patriotisme ved at flyve det amerikanske flag eller deres tilstand flag. Nogle viser også dekorative flag for at markere ferie eller ændringen af ​​sæsoner. A flagstænger er placeret i vægmonterede beslag, der har to eller fire huller til at fastgøre beslaget, afhængig dens størrelse. Skruer er inkluderet i beslag til montering på træ eller andet sidespor. Montering af en flagstang beslag på en mur kræver installation Murankre at holde pole sikkert på plads.

Instruktioner

1 Placer flagstang beslag på mursten struktur på det ønskede sted. Centrere beslag på en enkelt mursten, eller på to sten med en mursten oven på hinanden.

2 Hold beslaget på plads med den ene hånd. Tegne en cirkel i hver af beslagets skruehuller med en tømrer blyant holdes i den anden hånd. Sæt beslaget til side.

3 Bor et hul på mærkerne med en muret lidt, ved hjælp af en smule, der er den samme diameter som Murankre. Bor hullet lidt dybere end ankeret. Rengør alle mursten snavs ud af hullet med en lille børste eller trykluft.

4 Juster beslaget skruehuller med hullerne i væggen. Hold beslaget på plads mod mursten og indsætte et anker i et hul. Tap ankeret i hullet med en hammer. Installer yderligere ankre gennem beslaget huller på samme måde.

5 Placer metal interiør skrue ind i et anker. Stram den med uret med en skruetrækker. Gentag denne proces for at installere skruerne i hver ekstra anker.

TIPS

  • Stramning en skrue i en muret anker gør det ydre til at udvide og holde fast i hårde materialer.
  • Hardware butikker og hjem forbedring centre sælger Murankre i flere størrelser og stilarter.

relaterede artikler