Hydrofarm Regulator Instruktioner

December 9

Hydrofarm Regulator Instruktioner


Den Hydrofarm linje af gartneriprodukter omfatter regulator, der er konstrueret til at øge CO2 til indendørs haver og drivhuse. Der er flere modeller og størrelser til både hobbyfolk og kommercielle avlere. Den COSYS20 Hydrofarm CO2 System, ved 14 watt og 120 volt, er en af ​​de populære modeller, der anvendes til at formidle CO2 for planternes vækst, udbytte og miljømæssig tolerance.

Instruktioner

Installation

1 Skru den medfølgende snørehul skruer i en stor cirkel over planterne, ind i væggen eller loftet.

2 Før distributionen slange gennem øjet skruer. Tilslut slangen ender til overliggeren af ​​plastik T, nærmest hvor du vil placere tanken.

3 Sæt regulatoren til tuden på den udpegede CO2 tank. Brug den gevindskårne møtrik på stålaksel i PSI gauge klokke.

sikkerhedskontrol

4 Sørg for, at sort gummi O-ring er sikkert sat i rillen af stål aksel.

5 Spænd regulatoren møtrik på tanken tud med hånden.

6 Sæt magnetventil netledningen i timeren eller CO2 controller-enhed.

Indstil Flow Meter

7 Indstil flowmåleren bruger den automatiske Hydrofarm CO2-beregner på Hydrofarm hjemmeside eller ringe til en Hydrofarm forhandler. Flowmåleren bruges med bliver værelser er udstyret med udstødning eller indsugningssystem.

8 Indtast dimensioner rummets længde, bredde og højde i lommeregneren og sætte spredningen sats på 15 minutter.

9 Indstil givet flow med knappen på forsiden af flowmåleren. Sæt magnetventil ledningen i en stikkontakt, og langsomt åbne tanken ventilen helt. Sæt blomsten meter til den korrekte CFH. Tag magnetventil.

Operation

10 Sluk enhver indtag og udstødning udstyr til hele den CO2 cyklus.

11 Indstil "til tiden" af regulator systemet i 30 minutter, efter at flowmåleren er indstillet. Efter 30 minutter, bør rumatmosfære være omkring 1.500 ppm.

12 Give planter med en ekstra 60 minutter til at absorbere den nyligt indførte CO2. indtag og udstødning udstyr skal stadig være slukket.

13 Tænd for indtag og udstødning udstyr til frisk luft cirkulation og drage CO2-niveauet tilbage til normal. Lad udstyr på i mindst en time, før du starter en anden CO2 berigelse cyklus.

TIPS

  • CO2 kun gavner planterne under aktive lys cyklus timer.
  • Du kan også fodre et solidt stykke distributionen linje ind bag i en oscillerende ventilator til at blæse CO2 direkte på planter.
  • Hvis et rum er "forseglet", uden et indtag og udstødningssystem, vente tre til fire timer, før du tænder regulatoren igen, da CO2 ikke så hurtigt forsvinder.