Sådan Design japanske Møbler

August 22

Japansk design er kendetegnet ved anvendelse af neutrale toner, enkle linjer, organiske materialer og tung hårdt træ. De fleste tabeller er lave, invitere gæster til at sidde på puder på gulvet, og senge er traditionelt lave træ platforme. Japanske antikviteter ofte funktionen omfattende metalarbejder eller malerier, der forestiller elementer af naturen; disse er almindeligt malet på træplader og ris-papir af divider Shoji skærme. For at gøre japanske møbeldesigns, skal der tages hensyn til alle disse elementer.

Instruktioner

1 Forskning i bøger og online for at få en forståelse af, hvad japanske møbler ser ud, samt de materialer, der almindeligvis anvendes til at bygge den. Ris-afledte materialer, såsom ris halm for at gøre tatami mats og ris papir til lamper og Shoji skærme, der anvendes bredt. Persimmon træ er flittigt brugt til paneler traditionelle japanske kister og dividere skærme. Bambus er også et fælles træ, der anvendes i japansk møbeldesign.

2 Skitse ideer, der kommer til at tænke på, mens du gør din forskning. Disse vil være meget nyttigt, når du er klar til at begynde den egentlige designproces. Hvis du bruger blade, gør cut-outs af møbler, der inspirerer dig.

3 Indstil din udarbejdelsen bord med tilstrækkelig udarbejdelse papir og beslutte, hvad skala du skal arbejde på. Foretag flere tegninger skildrer møblet fra forskellige vinkler; skalaen skal være det samme for alle tegningerne. Brug en redaktionel blyant på dine foreløbige tegninger, så det er let at foretage ændringer i udviklingen af ​​dit design. Trace over med en redaktionel pen, når det endelige udkast er færdig.

4 Lav en model af møblet ved at skære skum kerne baseret på målingerne angivet i dine tegninger. Brug hvid lim til at binde de afskårne stykker sammen. Du kan ændre omfanget af den model, for at gøre det stykke lidt større, for at få en fornemmelse for, hvad det vil se ud i virkeligheden.

5 Foretag ændringer til tegninger, hvis det er nødvendigt, efter at have studeret den model af møblet, du har designet. Ellers er du klar til at ansætte en møbelsnedker eller tilføje din design til din portefølje.

TIPS

  • Overdriv ikke dit design. Husk, japansk møbler er kendetegnet ved enkelhed.
  • Hold håndværk knive væk fra utilgængeligt for børn.

relaterede artikler