Er Magnesium Chloride Bad for vækst af planter?

August 16

Er Magnesium Chloride Bad for vækst af planter?


Magnesiumchlorid er en ionisk forbindelse med den kemiske formel MgCl2. Ved opløsning i vand reducerer frysepunktet og kan hjælpe de-ice indkørsler. Overskydende ophobning af magnesiumchlorid kan imidlertid potentielt være toksisk for planter.

Fungere

Planter har brug for både magnesium og klorid som væsentlige spor næringsstoffer, så til en vis grad magnesiumchlorid kan bidrage med forsyninger næringsstoffer at planter har brug for. Derfor er magnesiumchlorid undertiden bruges som gødning i landbruget til at supplere jord mangler.

effekter

Mens planter har brug for nogle magnesium og chloridioner, der overstiger disse næringsstoffer kan blive giftige for planten eller gøre det vanskeligere for planten til at få vand og andre næringsstoffer, den har brug for fra jorden. Høje koncentrationer klorid er mere farlige end høj magnesium koncentrationer.

Overvejelser

Nogle planter er mere salt-tolerante end andre; lærk, gran og winterberry er eksempler på planter, der kan tåle høje koncentrationer jord salt. Generelt magnesiumchlorid er mindre toksisk for planter end natriumchlorid, som også anvendes til afisning indkørsler. Natriumchlorid oftere anvendes, men da det er billigere end magnesiumchlorid.


relaterede artikler