Sådan renovere en Master badeværelse

October 25

Renovering det store badeværelse er blevet en af ​​de mest populære projekter husejere forpligter. Bare tanken om at slappe af i en fredelig, nye omgivelser med de nyeste badeværelse luksusforbrug er grund nok for de fleste at starte renoveringen. Med så mange valgmuligheder til rådighed til husejeren, kan renovere det store badeværelse virke overvældende. Brug følgende tip til at begynde renovering på din master badeværelse.

Instruktioner

1 Beslut, om den nye master badeværelse vil indarbejde eksisterende armaturer eller alle nye elementer. Dette vil give en ren tavle, hvis fuldstændig renovering eller give en vej at følge bruge eksisterende materialer.

2 Kontakt en designer til den plads. Designere kan hjælpe med at udpege problemområder og bedre styre boligejer gennem processen med renovering.

3 Interview entreprenører, hvis der er behov for større renoveringer. Find entreprenører i telefonbogen og online og tjek referencer og prisstrukturer på hver overvejes. Kig over deres tidligere arbejde med at bestemme, hvilke vil give de bedste planer og budget for det store badeværelse.

4 Udvælge badeværelse inventar efter smag og funktionalitet. Nogle stykker synes perfekt i butikken, men måneder senere deres manglende funktionalitet vil beviser sig selv. Aldrig købe på æstetikken alene.

5 Hold dig til budgettet for det store badeværelse. Chancerne er en master badeværelse remodel vil være en høj budget projekt, og det kan være let at overforbrug. Hold en konservativ beløb i tankerne; alligevel være fleksibel på den maksimale endelige omkostninger.

TIPS

  • Skriv ned alle de fornødenheder til det store badeværelse først. Med dem i tankerne, tilføjer luksusvarer, der ønskes. Nogle har en ekstra stall bruser eller et bidet.
  • Rådfør dig med en elektriker, hvis der er behov for flere forretninger og strøm til den nye renovering.
  • Aldrig leje entreprenører eller designere med tvivlsomme omdømme. Sikre, at de har en ordentlig forsikring og referencer.

relaterede artikler