Sådan Juster Spray retning en Lawn sprinkler

October 6

Græsplæne sprinklere tilvejebringe et bekvemt middel til at lede vand på en sektion af en græsplæne uden at skulle holde en haveslange eller investere i en potentielt dyrt inground system. En græsplæne sprinkler forbindelse til en haveslange og derefter placeret som ønsket i plænen. Justering af sprinkler kan gøres for at finjustere vandet fordelt på græs fra sprinkleren.

Instruktioner

1 Slut den ene ende af haveslangen til montering på græsplænen sprinkler og den anden ende til en udendørs vandhane.

2 Placer sprinkler på plænen i den ønskede placering for at modtage vand.

3 Styr afstand, vand vil rejse fra sprinkler med de justerbare håndtag i den ene ende. Flyt håndtagene tættere sammen for at reducere afstanden vand vil rejse eller længere fra hinanden for at øge afstanden vand vil rejse.

4 Juster bredden spredebillede med den nummererede drejeknappen på den modsatte ende af græsplæne sprinkler. Drej på drejeknappen for at åbne dyserne i begge ender for at udvide spray mønster.

5 Indstil det ønskede mønster og spray afstand og derefter tænde for vandet. Overhold driften af ​​sprinkler, lukker for vandet og foretage justeringer efter behov til sprinkler. Juster vinklen på vandet ved at flytte den græsplæne sprinkler på jorden.


relaterede artikler