Foundation strukturelle problemer

January 8

Foundation strukturelle problemer


Foundation problemer i et hjem er grund til alarm, men så længe den strukturelle integritet af huset ikke er blevet kompromitteret, kan de blive løst. Det er altid en god idé at holde øje med spor. Bemærke et fundament problem tidligt kan resultere i en relativt hurtig eller billig fix. Du vil også få en bedre forståelse af forskellen mellem en ægte strukturelt problem og noget, der er sikkert mindre. I tvivlstilfælde rådføre sig med en bygningsingeniør, især hvis du bor i et område med seismisk aktivitet.

Undersøg dit hjem

Som du ser på dit hus eller et hus du er ved at købe, se om store træer er plantet for tæt på huset. Rødderne kan beskadige fundamentet. Hvad mere er, kan rødderne forårsage fugten omkring huset til at være ulige. Jorden skal hældning væk fra huset starter ved fundamentet. Hvis det skråner mod huset, eller hvis der er fordybninger i nærheden af ​​fundament, kunne det være en advarsel om et eksisterende problem eller et problem at komme. Så, se op på taget linje for at se, hvor drænene er placeret, og uanset om de flytter vandet væk fra huset. Kontroller, at tagrender er rene.

Andre Clues

En anden måde at kontrollere for fundament problemer er at tage et fjernt billede af huset. Kontroller at se, om det ser ud til at skæve overhovedet. Derefter tager et nærmere kig på selve fundamentet. Stå i den ene ende af huset og ser lige langs fundamentet vandret. Bemærker nogen buler eller uregelmæssigheder. Brug en lang vaterpas for at sikre fundamentet er niveau lodret og ikke skæve, og sørg for, at huset stadig hviler jævnt oven på fundamentet. Hvis du ser buler eller dit fundament ikke er niveau, tilkalde en ekspert til at tage et nærmere kig.

Strukturelle Revner

Hvis en revne er svulmende og bredere end 1/8 tomme til 1/4 tomme, betyder det sandsynligvis fugt-mættet jord lægge pres på væggen. Dette er et problem. Hvis du ser vandrette revner på tværs af muren, chancerne er du har brug for en komplet fundament erstatning. Vandrette revner kan være et tegn på sikkerhedskopierede tagrender, hvilket ofte fører til vandmættet jord mod siden af ​​huset og fundament. Når vandmættede jord fryser og smelter gentagne gange, kan det forårsage vandrette foldning revner. Jorden vil begynde at bule ind mod kælderen, hvilket får væggen til hulen i, hvis efterlades uden opsyn.

En Nonlevel Floor

Dette kan være en af ​​de vanskeligste tegn til at observere. Du vil ikke nødvendigvis se bolde rullende ned ad bakke i din stue. Hvis det er til dette punkt, vil du allerede har lagt mærke til større problemer. Stedet kigge efter døre, der begynder at jamme uventet eller undlader at låsen. Kig efter revner end døråbninger eller vinduer hvor væggen møder loftet, eller for revner i vinylgulve, der er dækker beton. Sticky eller helt stak vinduer er endnu et fingerpeg. Husk på, at nogle af disse tegn kan være noget mere end en beskidt vindue spor eller normal afvikling.

ikke-strukturelle Revner

For det meste, ikke-strukturelle sprækker er mindre end 1/8 tommer bred. De starter normalt på vinduer, døre eller rør og kan forårsage vand nedsivning. Sommetider revner vil danne langs brandhærgede blokke i en trappe-trin-formet mønster, bliver tyndere da de ned mod gulvet eller jorden. De sandsynligvis er ikke et tegn på alvorlige fundament problemer. En måde at fortælle uden at kalde på en professionel, er at male over revnerne med beton fugtisolering maling. Hvis revner igen og få større, så du kan have et problem.


relaterede artikler