Tips om dyrkning af grøntsager i Pahrump, Nevada

May 3

Tips om dyrkning af grøntsager i Pahrump, Nevada


Ørkenen dal Pahrump, Nevada, er omgivet af foden og ørken med få naturlige vandressourcer. Områdets fattige jordens frugtbarhed, kombineret med ekstreme dag- og nattemperaturer, gør det til en udfordring at kunne vokse en køkkenhave. For de bedste resultater, grøntsager, der kan overleve og trives i Pahrump s Mojave ørken betingelser tilbyder den bedste chance på at have en produktiv have.

Square Foot Gardening

I August 1, 2010, spørgsmålet om "Las Vegas Review-Journal," Linn Mills diskuterer fordelene ved kvadratfod havearbejde: Det sparer frø, sparer plads, er jorden venlige og er nem at beskytte mod skadedyr. Denne teknik bruger kvadratfod kasser arrangeret udenfor og forberedt organisk jord for hver grøntsag. Mills rådgiver gartnere ikke at bruge indfødte jord til denne teknik, som ørkenen jord er salt og alkalisk. Økologisk jord, Mills siger, giver de bedste næringsstoffer og er fri af ukrudt og andre skadedyr. Arranger kasserne i rækker med en midtergang i midten. Læg dem i et område, der får seks til otte timer med sol, undgå alt for skyggefulde pletter. Opdel hver boks ind gitre og plante i overensstemmelse hermed. Hvis dine frø tyder 6 inches mellem grøntsager, opdele kassen i 6-tommer firkanter. Vand dine nyligt plantet frø ofte ved hjælp af en drypvanding system, når det er muligt.

Forberede jorden

The University of Nevada Cooperative udvidelse foreslår at fjerne overskydende salt fra jorden, når det er muligt. Hvis jorden afløb let, vand, det er stærkt, så rester salt løbe før plantning. Hvis din jord ikke dræne godt, eller komprimeres, bland kompost ind i det for at forbedre dræning. Efter dræning, gøde jorden ved at tilføje mere kompost eller gødning. Jordbunden i Pahrump og sydlige Nevada har pH-niveauer af 8,0 og højere. Denne høje alkalinitet hindrer vækst og gør det vanskeligt at dyrke grøntsager med succes. Tilstedeværelsen af ​​caliche, et lag af hærdet jord, der kan variere fra nogle få inches til flere fødder tykke, også kan hæmme dræning og vækst. For at imødegå dette problem, gælder 15 til 20 lbs. svovl for hver 1.000 kvadratfod før plantning. Bland det i jorden på mindst 6 til 8 inches dyb.

Plant i højbede

Før plantning, skabe højbede består af økologisk jord og kompost. Den højbed øger næringsstofferne i den indfødte jord og skaber bedre dræning. Skyl nyplantede frø af drypvanding metode. Drypvanding giver tiltrængt fugt uden komprimering af jorden.

Plantning

Grøntsager såsom asparges og roer har en høj tolerance for bor, der er til stede i meget af jorden området Pahrump. For de bedste resultater, plante asparges fra begyndelsen af ​​februar til slutningen af ​​april og igen fra begyndelsen af ​​september til slutningen af ​​november. Plant roer fra begyndelsen af ​​februar til slutningen af ​​marts og fra begyndelsen af ​​august til begyndelsen af ​​oktober. Rødderne af bønne planter hjælper fix kvælstof i jorden, hvilket gør dem til gavn for køkkenhaver. Plant dem fra midten af ​​marts til midten af ​​april, for de bedste resultater. Plant tomater i midten af ​​marts til slutningen af ​​maj. Bønner og tomater er varme-sæson planter.

Beskyt din have.

Ørkenen er berygtet for kraftig vind. Beskyt din have fra overdreven vinde med et hegn eller høje buskads. Plant skygge-tolerante grøntsager såsom bladgrøntsager, gulerødder og rødbeder langs vind barrierer. Frugt bærende afgrøder som tomater skal have mindst seks til otte timers daglig sollys. Den brændende sol kan tage sit præg. I temperaturer over 95 grader Fahrenheit, planterne lukke ned og gå i dvale. Fortsæt vanding hvilende planter, da de stadig er i live og har brug for fugt. Kontrol ukrudt ved bioklip haven. Hø, papir og stof dækningsmaterialer er almindelige. De hjælpe med at forhindre uønsket vækst og låse i fugt. Dette er vigtigt i en ørken miljø, som vandet rationeret under somre.


relaterede artikler