Hvad er en Booth i et hus?

September 10

Hvad er en Booth i et hus?


Små køkkener indeholder ofte kabiner med indbyggede borde og siddepladser, der maksimerer brug af begrænset plads og skaber en intim madoplevelse. Også kendt som morgenmad eller spise kroge, de er ofte i nærheden af ​​vinduer og ligne restaurant banketter med firkantede, står bænke. En veltilrettelagt spisestue krog gør det lettere for venner og familie til at samles i et lille køkken i løbet af dagen.

Typer af Homes

Ingen design mandat eksisterer der siger en spisestue krog vil arbejde i en stil af hjem, men ikke en anden. De tidlige 20. århundrede bungalows med lange, smalle køkkener har ofte kabiner eller egner sig til sådan en Køkkenombygning. Boliger med større køkkener og åbne grundplaner er mere tilbøjelige til at have arbejde øer og tæller plads til afslappet spisning.

Indbygget morgenmad kroge var "vildt populære" i bungalows i begyndelsen af ​​1920'erne, i henhold til Wardway Homes hjemmeside. Historisk preservationist Rose Thornton af Wardway siger, at mindre og enklere bungalows blev "dille" som viktoriansk styling faldt i unåde. Først i det 20. århundrede kit hjem fra Sears og Montgomery Wards ofte inkluderet morgenmad kroge. Thornton bemærker, at morgenmad kroge gemte husmødre fra "frittering væk timer" oprydning formelle spisestuer.

Booth design

De fleste af de tidlige 20. århundrede morgenmad kroge afbilledet på Wardway show buk-stil tabeller, men er konstrueret med et enkelt piedestal støtte som den på Sara Tams
Remodeling Vores Bungalow hjemmeside. Nogle husejere design spisning kroge til at ligne dem i restauranter, med Naugahyde polstring og skinnende krom, som den er beskrevet på ObSeussed hjemmeside, som har en gammeldags soda-shop tema og er dekoreret med vintage væg tegn. I små køkkener, en praktisk design funktion i box-stil booth sæder er hængslede låg, skjuler ekstra opbevaringsplads inde i deres base.

Familie-Friendly anvendelser

Køkken kabiner er nyttige for børns aktiviteter - såsom at lave lektier og spille spil - mens forældrene arbejder i køkkenet. Victoria Saley af ObSeussed siger, at hun kan lide at udvide sin soda-shop tema til at omfatte materialer, såsom menuer, der tilskynder hendes børns læse- og beslutningstagning færdigheder.

En anden mor, interviewet på Apartment Therapy s Ohdeedoh familie hjemmeside, siger, at hendes børn er "glad for at være tæt ved", når hun laver mad, og at deres kabine er alles favorit stedet i huset. På grund af sin solrige beliggenhed, det er også det gå til stedet til bærbar computer arbejde.

Command Central

Begyndende i 1950'erne, tv-shows som "Overlad det til Beaver" viste familieliv centreret i køkkenet. Den Renovering Design Group hjemmeside siger køkkenet er nu en multipurpose "Command Central", hvor børn og voksne samles i løbet af dagen. Hjemmesiden bemærker, at familier sjældent anvender formelle spisestuer. Selvom køkken kabiner "kan være begrænsende" bevægelse når alle sidder, det tyder på, at kroge med vender eller "U" formede bænke giver et bedre sted for samtale end tællere, hvor siddepladser er begrænset til den ene side.


relaterede artikler