Hvad er en Kantlimemaskine?

February 22

For at øge kvaliteten af ​​deres arbejde og samtidig spare produktionstid, har mange tømrere tilføjet en kantlimemaskine til deres liste over nødvendige træbearbejdning værktøjer.

Fungere

En kantlimemaskine er et værktøj, der gør det nemt at fastgøre selvklæbende, hot-melt finer kant til lige kanter. Den kommer i både en automatisk og manuel funktion.

Projekter

En kantlimemaskine arbejder effektivt og nøjagtigt på mange forskellige typer af straight-kantede træbearbejdning projekter såsom kabinet dæklagene og reoler.

Tidsramme

Hvis du tænker på at tilføje en kantlimemaskine til din værktøj samling, en vigtig ting at overveje, er, hvor ofte kantlimemaskine ville blive brugt, og for hvor mange timer ad gangen.

Overvejelser

Med en pris, der er ofte i tusindvis af dollars, mængden af ​​arbejde, du ville gøre med en kantlimemaskine er en vigtig faktor til at overveje, før man investerer i dette værktøj.

Fordele

En kantlimemaskine øger produktiviteten og nøjagtighed, at reducere mængden af ​​tømmer kasseret på grund af forkert finer installation.


relaterede artikler