Hvordan at slippe af en Wasp Hive

February 6

Hvordan at slippe af en Wasp Hive


Hvepse er mellem tre fjerdedele af en tomme til 2 inches lang og i modsætning bier, er i stand til at stikke flere gange, hvilket gør dem mere farlige. Hvepse, også kendt som yellowjackets, er til gavn for miljøet og fælde mange insekter, men kan være en plage, når placeret tæt på udendørs fælles områder, herunder dæk, græsplæner og grillpladser. Fjernelse af en hveps hive fra det fælles område tilskynder hvepse til at etablere en rede et andet sted.

Instruktioner

1 Find hveps bistade. Fælles steder for hveps nældefeber omfatter hjørnerne af dæk, nedenunder trin og under jorden.

2 Bær beskyttelsesdragt såsom flere lag tøj, herunder langærmede skjorter og bukser. Hold dine øjne beskyttet med beskyttelsesbriller og en maske ansigtsmaske for at forhindre svier. Du ønsker måske at bære en biavler dragt når beskæftiger sig med en særlig stor reden. Bær tykke handsker til at holde dine hænder beskyttet.

3 Vent, indtil tidlig aften, når hvepsene er mindst aktive, og de ​​fleste af dem er inde i bikuben. Undgå skinnende dit lys direkte på eventuelle nærliggende hvepse; dette vil bare vække bikuben. Stå ikke under bikuben eller, hvis bikuben er under jorden, i nærheden af ​​indgangen til bikuben.

4 Spray hive i en fejende bevægelse med din hveps killer spray, som skal indeholde en eller flere af disse kemikalier: pyrethrin, rotenon og pyrenone. Hvis reden er under jorden, bruge Silica aerogel, der ikke indeholder pyrethri at dræbe insekter og tør hive ud.

5 Kontroller bikuben næste dag for at se, om der er nogen aktivitet. Hvis der er aktivitet omkring bikuben gentage den metode, du brugte i trin 4 for at dræbe de resterende hvepse.

6 Pak en plastikpose rundt bikuben og klippe det ned, hvis det er en over jorden bistade. Bortskaf bikuben i skraldespanden. Dæk indgangen til en underjordisk hive med snavs. Tamp snavs ned for at forsegle indgangen.

TIPS

  • Fjern ikke en hveps hive sidst på sommeren. Dette er, når kolonien bliver den største, overfyldt og mere aggressiv. Hvis det er muligt, skal du fjerne hive i det tidlige forår.

relaterede artikler