Sådan Mix Clear Bar coating uden luftbobler

February 19

Sådan Mix Clear Bar coating uden luftbobler


Klar bar belægning giver et beskyttende lag over en bar overflade for at forhindre skader fra kraftig brug. Klarheden af ​​overtrækket er næsten lige så vigtig som dets hårdhed. Jo mere klart belægningen, de mere synlige detaljerne i baren konstruktion. Med en klar coating, byggematerialer og indgraveret eller indlejring detaljer er lige så synlige. Bobler oprettet under blanding eller påføring af belægningen kan skjule detaljerne. For de bedste resultater, følge en omhyggelig blanding procedure for at undgå bobler i overfladen af ​​baren.

Instruktioner

1 Hæld komponent "A" af stangen belægningsblandingen i en spand. Hæld komponent "B" i en anden spand. De fleste bar pels blandinger kræver en lige stor del af komponent "A" og komponent "B." Læs producentens anvisninger at fastlægge den nøjagtige forhold kræves.

2 Stir komponent "A" med et træ omrører i omkring et minut for at være sikker, det er grundigt blandet. Brug en anden røre pind til at blande komponent "B".

3 Kombiner en lille, men samme mængde komponent "A" med komponent "B" i tredje spand. Rør kraftigt med den tredje træpind i 3 til 4 minutter, indtil blandingen skifter fra diset at rydde, hvilket indikerer, at du har blandet de to komponenter helt sammen. Under blanding skrabe langs bunden og siderne af spanden for at sikre, at alle de indgående dele er indeholdt i blandingen. Du må ikke piske blandingen under omrøring, vil det introducere bobler i blandingen.

4 Børst blandingen på baren i et tyndt lag for at skabe en sæl. Tætningen forhindrer luft i at undslippe, når man anvender den faktiske klare coating, undgå kilden til de fleste af de post-ansøgning bobler i materialet. Cure tætningen i 5 timer.

5 Bland resten af klare coating for at skabe fyldstof lag ved hjælp af samme fremgangsmåde anvendes til at skabe forseglingen pels. Påfør belægningen til baren med en børste eller sugefod i 1/8-tommer lag, indtil du opnår den ønskede dybde. Undersøg overfladen efter hvert lag for luftbobler. Hvis du ser luftbobler, tilslutte en hårtørrer og lede varm luft boblen for at tvinge den til at stige til overfladen af ​​bar belægning og pop.

6 Hold rumtemperaturen konstant under de første 24 timer af hærdningen. Temperaturændringer kan forårsage bobler til at danne.


relaterede artikler