Sådan fjernes tapetklister fra en væg Board

February 21

Sådan fjernes tapetklister fra en væg Board


Fjernelse gamle tapet er en opgave, men fjerne den gamle tapetklister efterladt på væggen kan være endnu mere udfordrende. Den klæbrige tapetklister efterladt på væggen vil gøre jobbet med at male svært, da pastaen ikke vil tillade en ordentlig vedhæftning mellem væg og maling. Mange mennesker vælger at anvende kommercielle tapetklister fjernelse produkter, mens mange har mulighed for at bruge almindelige husholdningsprodukter, der allerede findes i hjemmet. Afhængig af sværhedsgraden og mængden af ​​tapetklister fast til væggen, kan forskellige metoder til fjernelse være nødvendig.

Instruktioner

1 Fastsætte en dråbe klud under det område, hvor du vil blive fjerne tapetklister. Fyld sprayflaske fyldt med lige store mængder af vand og flydende skyllemiddel. Spray væggen med løsningen liberalt.

2 Skrab væggen ved hjælp af en spartel og bortskaffe klumper. Wet en svamp med skyllemiddel løsning og tør væg ned for at fjerne alle rester rester.

3 Placer en stor del af stanniol på en limet område af væggen. Placer en varm tøj jern over stanniol. Når limen begynder at smelte og dryppe, tørre det af med en klud. Brug denne metode, hvis din væg har særligt skrappe indtørrede pasta områder, der ikke kan helbredes ved hjælp af de øvrige kemiske fjernelse processer.

4 Spray ned væggen med en opløsning af flydende opvaskemiddel og varmt vand. Når tapetklister begynder at blødgøre, skrot off klumper ved hjælp af spartel.

5 våd en svamp med en spand en kop eddike og en gallon varmt vand. Tør væggen grundigt med den våde svamp og skrabe tapetklister. Sand stædige områder med lys sandpapir, hvis nødvendigt.

6 Brug tri-natriumphosphat (TSP), når alle andre metoder er mislykkedes. Fyld en spand med vand og en anden spand med en blanding af TSP og vand i henhold til produktets anvisninger. Brug gummihandsker, når svamp på TSP løsning på væggen.

7 Skyl svampen ofte og resoak det i TSP-opløsning. Hold nedsænke svamp i TSP-opløsning, tørrer væggen ned og skylning svampen i rent vand, indtil al tapetklister er blevet fuldstændigt fjernet fra væggen.

TIPS

  • Vask muren ned med tri-natriumphosphat før male væggene. Dette kemikalie vil sikre alle spor af tapetklister vil blive fjernet, så ordentlig vedhæftning for malingen.
  • Sørg for, at arbejdsområdet er godt ventileret, når du bruger skrappe kemiske flyttefirma.

relaterede artikler