Sådan fjernes gamle Varnish fra Træ Gulve

February 25

Sådan fjernes gamle Varnish fra Træ Gulve


Nyt gulv behandlinger vil ikke klæbe eller ser rart, hvis den gamle lak tilbage. Strip et gulv ved hjælp af en af ​​tre metoder: slibning (tidskrævende), kemisk stripning (rodet) og varme selskabstømning. Den metode, du valgte, afhænger af din komfort niveau og ekspertise. Sikre og ugiftige strippere på markedet kan minimere fare, når du bruger dem. De fleste af disse er en slags orange eller citrus baseret produkt.

Instruktioner

Slibning et gulv til Fjern Varnish

1 Støvsug gulvet for at samle op og snavs, der kan rippe sandpapir. Læg båndsliber med den tunge sandpapir. Sæt på støvmaske og tænd for slibemaskine, sænke den langsomt til gulvet. flytte det straks jævnt op og ned i retning af træets årer.

2 Sand over hver område, indtil lakken er væk. Du bliver nødt til at ændre papiret meget ofte, da det vil tilstoppe op med den gamle lak og blive mindre nyttigt. Brug lange jævne strøg og lad ikke sander sidde på ét sted, som det vil sand ud en dukkert i gulvet.

3 Støvsug støv op løbende for at holde rummet behageligt at arbejde i og holde snavs fra sandpapir. Når lakken fjernes, skifte til medium sandpapir og begynder udjævning overfladen som forberedelse til ny gulvbehandling.

Fjern Varnish med kemikalier

4 Støvsug gulve. Åbn vinduet og sikre tilstrækkelig ventilation. Sæt på handskerne og anvende stripperen i årernes retning. Lad det stå den tid, der er anbefalet på pakken. Lakken bør boble op og væk fra træet.

5 Brug spartel til at løsne bobler af lak. Skrabe i retning af årerne fjerne krøller af lak og stripper. Bortskaf det gamle lak og genanvende stripper til alle områder, hvor lakken stadig klæber.

6 Tør gulvet med mineralsk terpentin til at rengøre eventuelle rester af stripper. De mineralsk terpentin vil hurtigt fordampe uden at efterlade rester. Støvsug gulvet igen og begynde lakering proces.

Fjern Varnish Brug Heat Method

7 Tilslut varmepistol og tænde den. Hold den i en vinkel et par inches fra gulvet og flytte det op og ned i et lille område. Lak vil boble op og løsne. Hold ikke pistolen for tæt eller lakken vil ryge og løs træ vil brænde.

8 Brug træ skraber til at fjerne hvert lille område af løsnet lak. Skrab nedad i en glidende bevægelse. Tryk ikke hårdt eller gouge træet. Brug blyantspidser ofte på træet skrabeblad. Et skarpt redskab fungerer bedre og er mindre tilbøjelige til at glide og gøre et mærke.

9 Gentag varmepistol proces i små lapper indtil al lak fjernes. Læg en båndsliber med medium grus sandpapir og sand ned eventuelle uslebne patches eller tilovers lak. Støvsug gulvet og forberede lakering.


relaterede artikler