Hvordan laver jeg en hjemmelavet Hardwood Floor Cleaner Med Tea?

May 14

Hvordan laver jeg en hjemmelavet Hardwood Floor Cleaner Med Tea?


Den garvesyre (tannin) i sort te renser trægulve og giver en glans, der øger kornet. Tannin er et naturligt forekommende bestanddel af planter, herunder træer. Tannin er ansvarlig for farven af ​​træ og menes at beskytte træ fra skadedyr og rådne. Dette forklarer, hvorfor en stærk te løsning rig på tannin forbedrer og beskytter trægulve. Denne billig rengøring løsning er enkel at lave og bruge. Det er miljøvenligt, helt sikkert omkring dyr og små børn, og er ikke hård på dine hænder eller lunger.

Instruktioner

Forberedelse

1 Hæld 2 qt. kogende vand i en mop spand. Tilføj mellem 5 og 20 te poser - disse skal være sort te; urtete vil ikke have den samme garvesyre indhold.

2 Stejl i mindst 15 minutter, indtil opløsningen er meget stærk og kun lidt varm. Fjern teposer og kassér. I fremtiden kan du ændre antallet af teposer, indtil du finder den løsning, styrke, du finder virker bedst på dit gulv.

3 For at give ordet renere en længere holdbarhed, prøve at tilføje 1/2 kop hvid destilleret eddike og 10 til 20 dråber tea tree, sød orange eller cedertræ olie, som har desinficerende egenskaber. Denne opløsning kan opbevares i lukkede glas eller en sprayflaske under vasken indtil brug.

Anvendelse

4 Soak en blød fnugfri klud i te løsning. Vrid indtil kluden er lige knap fugtig.

5 Brug den fugtige klud til forsigtigt at arbejde te i kornet af gulvet, der arbejder på små dele af gulvet på et tidspunkt, og ved hjælp af små cirkulære bevægelser. Skyl klud, hvis det bliver snavset og holde dypning i te løsning, indtil hele gulvet er behandlet.

6 Tør; ingen skylning er påkrævet. For en forbedret glans, buff forsigtigt med en blød tør klud.

TIPS

  • Brug appelsin pekoe te eller en blanding af pebermynte te og sort te vil gøre dine gulve lugte frisk og kan afskrække myrer. Myrer er frastødt af mint og orange olie.
  • feje altid gulvet grundigt før brug af te løsning. Hvis gulvet er meget snavset, forvask med en moppe fugtet i en svag opløsning af eddike og vand - omkring 1/4 kop hvid destilleret eddike til 1 liter vand. Brug derefter te for at opnå en poleret look.
  • Hvis arbejdet på hænder og knæ er et problem, kan du bruge en moppe til at anvende te, men sikre, at det presses ud indtil næsten tør.
  • Hvis du vælger at tilføje orange eller tea tree olie, vil denne renere ikke længere være sikker ved indtagelse. Opbevar utilgængeligt for børn.
  • Vand er en vigtig ingrediens i denne renere og kan skade trægulve. Det er vigtigt at vride klude helt og tør eventuelt overskydende for at undgå pletter, hævelse eller vridning.

relaterede artikler