Sådan Skær Huller i Slate

April 2

Skifer finder mange anvendelser fra tagsten til køkken bordplader. Skifer er en natursten, der tilbyder en lignende varme og udseende som granit eller sten. I modsætning granit eller sten, skifer er mindre vanskeligt at arbejde med i de fleste tilfælde. Fliserne skæres til størrelse med en anordning, der ligner et papir cutter. Boring eller skære huller i skifer er nødvendig for negle på tagsten eller vandhaner i en bordplade. Når der skæres huller i skifer, er det vigtigt at lade dine værktøjer gøre arbejdet. Tvinger din vej gennem skifer kun få det til at knække og chip.

Instruktioner

1 Placer en lys blyant mærke på bagsiden af skifer, hvor du vil hullet. Boring gennem bagsiden til fronten, giver en flot chip på overfladen for undersænkning skruer.

2 Indsæt et murværk bit, der er den samme diameter som den skrue, du vil bruge i din variabel boremaskine hastighed. Hold boret lige med spidsen af ​​bit på din mark.

3 Anbring skifer over en bestyrelse, hvis boring gennem skifer fliser. Hvis boring tyk skifer, såsom en bordplade, skal du placere skifer på saw heste med boret mærker tæt på en af ​​saven heste.

4 Start bore hullet ved lav hastighed, samtidig med at et let tryk på boret. Tillad borehovedet at skære gennem skifer uden at tvinge smule gennem skifer. Bor ved middel hastighed, når borekronen graver i overfladen af ​​skifer. Lad lidt at gøre arbejdet.

5 Indsæt en hårdmetalsavklinger hulsav i din boremaskine, hvis du borer huller større end en halv tomme. Ved brug af en hulsav til at bore gennem tykt skifer, er det nødvendigt at bore på begge sider af skifer.

6 Anbring borekronen spidsen af hulsaven i pilothullet og begynde boring ved en lav hastighed. Tillad hulsaven at skære gennem skifer. Når du er halvvejs gennem skifer, slippe den trigger på boret og træk hullet sav fra skifer.

7 Vend skifer igen og afslutte bore hullet fra den modsatte side.

TIPS

  • Hvis du foretager huller til søm på skifer tagsten, tryk på bagsiden af ​​flisen med spidsen af ​​en skifer hammer til at bryde et hul i flisen. Forsiden af ​​flisen vil chip til en dejlig forsænkning til dine tagdækning negle.

relaterede artikler