Environmental Pleje af Headstones i Oregon

March 18

Environmental Pleje af Headstones i Oregon


Oregon ligger i Pacific Northwest region i USA og har et generelt tempereret klima, der er befordrende for langvarige gravsten. Den ældste kirkegård i statens hovedstad, Salem, går tilbage til 1842. Den første begravelse i Lee Mission Kirkegård var af en bosætter ved navn Lucy Thompson. Gravsten stammer fra det 19. århundrede kræver mere pleje end deres nyere kolleger, som overdrevent barske rengøring kan få dem til at forværres, sletning værdifulde kilder til Oregon historie.

Rengøring Agenter

Den bedste rensemiddel til at starte med er en simpel blanding af almindeligt vand og ikke-ionisk detergent, ifølge Andrea D. MacDonald i Washington State Cemetery Association. Stoffer der skal undgås omfatter natriumhypochlorit, mere almindeligt kendt som blegemiddel til husholdningsbrug. Selvom klor er relativt sikkert at bruge i små mængder, natrium i blegemiddel er yderst skadeligt for sten. En mere sikker løsning til fjernelse ting som sort mos er calciumhypochlorit, bredt tilgængelige i form af klor tabletter anvendt til at opretholde swimmingpools.

Børster

De bedste børster til brug på gravsten er dem med hvide nylon børster. Farvede børster indeholder farvestof, der kan blive siddende på gravsten og kan fjernes kun vanskeligt, hvis overhovedet. Undgå børster, der består af naturlige børster så godt. Når de anvendes, vil de efterlader fibre på stenen, som biologiske midler kan adhærere. Også undgå pensler med wire børster, da disse fjerne det øverste lag af sten og tilskynde vandgennemtrængning.

Rengøring Teknik

Hvis en gravsten lyder hult, når rappede om af renere s knoer, bør det overlades alene. kun ren lyd sten. Før du starter, behøver huske på, at gravsten i Oregon rengøring kun omkring en gang et årti. Væde hele gravsten i en ikke-ionisk detergent, såsom Orvis eller Foto-Flo, under anvendelse af en tyk svamp. Start i bunden og arbejde opad, forsigtigt at gnide stenen med en nylonbørste. Skyl stenen med ferskvand når du er færdig.

Efterbehandling

Afskrække besøgende til kirkegårde i Oregon fra at tage gnidninger, da processen skader stenen. Motivér dem til at tage billeder eller skitsere stenene i stedet. Den Oregon Historiske Kirkegårde Association, at når du ser en gammel gravsten, skinner et lys over dens indskrift på en rive vinkel kan gøre det lettere at læse. Undervis besøgende i alle aldre til at respektere Oregons gravsten, og omsorg for dem på en måde, der ikke skader dem.


relaterede artikler