Olive Vinyl Siding Idéer

March 31

Olive Vinyl Siding Idéer


Olive vinyl sidespor almindeligt findes på boliger i nye udviklinger, men det kan også findes på hytter og hytter og renoverede, renoveret hjem. Du kan pynte oliven vinyl sidespor med et sortiment af lister, foran døre og vinduet behandlinger og også gennem den bremse appel, du opretter gennem landskabspleje og andet tilbehør.

Trimme

Indram dit oliven vinyl sidespor med en cream eller hvid-farvet trim (støbning). Brug en tyk trim for ekstra karakter og en mere moderne design. Hvis du leder efter en mørkere farve, parre din olivengrøn sidespor med en sort støbning eller trim; dette virker specielt godt på en ældre hjem, der er blevet renoveret eller på et større hjem. Undgå mørkere farver på mindre boliger, selv når det er simpelthen anvendelsen af ​​en støbning eller trim.

Døre

En almindelig hvid dør med en matteret vindue er en klassisk og traditionelt udseende til et hjem med olivengrøn sidespor. En fuld glasdør arbejder i en moderne udseende hjem, og du kan have denne dør matteret for privatlivets fred eller endda tilføje en karakter-redet og stil-styrke rustfrit lysning brik til døren.

Belysning

Din olivengrøn sidespor vil skille sig ud på din gade, hvis du være særlig opmærksom på belysning - tilføjer pot belysning (mindre lys i en række, ofte skjult i et højdepunkt på taget), der skinner ned på dit hjem vil ikke kun give en sikkerhedsfunktion ( god belysning holder tyvene væk), men vil også vise dit hjem i løbet af de dunkle timer. Lys på ejendom fritstående sort giver også karakter og stil til dit hjem. Tilføj en smedejern lys eller to til din front græsplæne til funktion og stil formål; denne stil fungerer godt i contemporary- og traditionelle udseende oliven grønne huse.

Windows

Tilføj vinduer, der viser off dit olivengrøn sidespor og matche den overordnede stil i dit hjem, uanset om det er moderne eller mere traditionelle. Tilføj farvet glas eller matteret vinduer på siderne af din hoveddør (styre klart på dette, hvis du har valgt et helt glas døren for stil formål) eller tilføje en glasmaleri over et træ hoveddør.