Wild citrontræer i Texas

March 26

Wild citrontræer i Texas


Citrustræer af alle typer skal dyrkes i dyb, godt afdrypning jord, således at stående vand akkumuleres ikke rundt i bunden af ​​træet. Kendskab til grundlæggende i citrus træpleje vil gøre det lettere at dyrke landskab træer i enhver have, men at vide detaljerne gør det endnu nemmere. Lær de typer af vilde citrontræer almindeligvis findes i Texas, før du plante træer, som måske ikke overlever dit miljø.

Ponderosa

Ponderosa citroner, der har bedre tolerance over for koldt vejr end mange andre citron træsorter, dyrkes i mange hjem haver i de sydlige regioner i Texas. Ponderosa citrontræer vil vokse på næsten enhver jordtype, eksklusive tunge lerjord, så længe jorden afløb godt. Ponderosa citrontræer producere store, frø-tunge frugter dækket i en tyk, stærkt tekstureret skræl.

Eureka

Eureka citrontræer vokser gennem årene, selvom mere frugt produceres i slutningen af ​​vinteren, foråret og forsommeren. Eureka citrontræer vokser med en bred, spreder blad krone. Blomsterne af træet ser lilla ved spidserne. Frugterne er ovale i form, har få frø og en tekstureret skræl.

Meyer

Meyer citrontræer blev bragt til Amerika fra Kina, hvor de populært blev brugt som pynt potteplanter. Meyer citroner er ovale i form, vokser op til 3 inches i diameter. Skræl er lys orange farve. Meyer citroner har en mildt syrlig smag. Meyer citrontræer bære frugt hele året, selvom det mest frugt vises fra december til april. Meyer citrontræer er modstandsdygtige over for kulde og kan dyrkes i hele Texas.


relaterede artikler