Hvordan til at renovere Granit bordplader

January 1

Hvordan til at renovere Granit bordplader


Granit bordplader er plader af smukke sten slebet og poleret til en næsten spejl finish. Over tid, kan overfladen sløver og syrer etch glans, der opfordrer til en renovering. Lej en klippe slibemaskine og de ledsagende puder til at bringe tilbage, at udsøgt bordplade til at ligne nye. Vær forberedt på at have nogle støj, nogle støv i flere timer, men for en finish, der vil skinne.

Instruktioner

1 Sand køkkenbordet begyndende med den hårdeste morsomme diamant pad designet til en tør slibning proces, iført høreværn til lyden af slibemaskine. Arbejde fra den ene side af disken til den anden i cirkulære bevægelser, tage sig tid til sand væk eventuelle ru pletter eller ridser.

2 Tør ned tælleren med en let fugtig klud for at fjerne støv og grus fra overfladen, skylle den ofte i varmt vand.

3 Skift puden til næste pad med lidt mindre grus. Gentag slibning og tørrer ned proces gennem hvert andet niveau af kornstørrelse, indtil du kommer til raspning pad. Tag dig tid til langsomt bringe den ru overflade tilbage til en højpoleret overflade.

4 Vask slebet granit køkkenbordet med en opløsning af et par dråbe mild opvaskemiddel og varmt vand. Skyl overfladen grundigt og tør efter med en anden tør klud.

5 Forsegl overfladen af granit med en granit sealer. Følg anvisningerne på emballagen og lad det tørre.

6 polsk granit med en granit polish ved at anvende pastaen med en ren tør klud og iført gummihandsker. Anvend det i cirkulære bevægelser og lad det tørre for at en kedelig dis. Buff off polish med en mikrofiber klud arbejder i cirkulære bevægelser. Drej klud ofte at holde polish fra akkumulere på overfladen af ​​den klud.

TIPS

  • Lej en professionel refinisher hvis du ikke er sikker på dine evner.
  • Må ikke sand en poleret granit overflade, medmindre det er dårligt ridset.

relaterede artikler