Hjemmelavet Cleaner for tapetklister

September 12

Hjemmelavet Cleaner for tapetklister


Tapet, tapet grænser og tapetklister kan alle fjernes med kemisk pasta strippere. Men disse strippere indeholder skrappe dampe og er ikke miljøvenlige. Hvis du er på udkig efter et alternativ, ser ikke videre end dit vaskerum eller køkken. Både skyllemiddel og eddike kan bruges til at lave en hjemmelavet renere at fjerne tapetklister. Du skal blot mætte pasta med enten hjemmelavet renere, gør det muligt at blødgøre eller opløse limen og tørre resten væk, uden beskæftiger sig med de dampe af skrappe kemikalier.

Instruktioner

Skyllemiddel

1 Kombiner lige dele skyllemiddel og varmt vand i en sprayflaske.

2 Spray blandingen direkte på eventuelle tapetklister, tapet eller tapet grænser.

3 Lad den fortyndede skyllemiddel til at arbejde i pastaen i 30 til 60 minutter.

4 Skræl tilbage resterende tapet eller grænser. Fugt en svamp i køligt rindende vand. Tør væk skyllemiddel og lim. Gentage processen, indtil alle af tapetklister er fjernet.

5 Fyld en vask eller spand med varmt vand og en sprøjte af flydende opvaskemiddel. Dyp en svamp i sæbevand og vask af væggen, for at fjerne skyllemiddel rester og eventuelle rester eller pletter efterladt af tapetklister.

Eddike

6 Fyld en skål med lige dele vand og eddike.

7 Dyp en malerpensel i væsken. Mal tapetklister med en generøs lag af eddike blanding.

8 Lad eddike til at arbejde i pastaen og opløse den. Dette kan tage så alt fra 60 minutter til flere timer. Genanvende eddike hver to til fire timer for at sikre pastaen udtørrer ikke.

9 Fyld en vask eller spand med varmt vand og en sprøjte af flydende opvaskemiddel. Dyp en svamp i sæbevand og vask af væggen, for at fjerne enhver tilovers tapetklister og eddike rest.

TIPS

  • Prøv at åbne så mange vinduer som muligt, når du fjerner tapetklister med eddike. Lugten kan være stærk og dvæle på væggene hvis lokalet ikke er korrekt luftes ud.

relaterede artikler