Sådan kalibreres en Stud Finder

July 12

Sådan kalibreres en Stud Finder


Stud finderne er designet til at gøre det nemt at finde stutterier i dine vægge. Nitter er som regel de bedste steder at montere beslagene til at hænge hylder, tunge rammer eller gobeliner. Fordi de arbejder ved at føle tykkelsen i overfladen af ​​væggen, de bipper eller lyser for at angive tilstedeværelsen af ​​en stolpe. De er billige værktøjer hver handyman skal have. Nogle smarte telefoner har endda stud Finder applikationer.

Instruktioner

1 Hold bagsiden af stud Finder mod væggen, og tryk på "on" knappen. Stud finderne forsøge at fornemme tykkelsen af ​​væggen for at bestemme, hvor knopperne er. Den stud Finder kan kalibrere dårligt, hvis du tænder for den, før du rører bagsiden til væggen. Sørg for ikke at trække det væk.

2 Lad det gå gennem kalibreringen cyklus. Den tid kan variere mellem fabrikanter og modeller, men det bør kun tage et par sekunder.

3 Watch for en "klar" lys til at belyse eller stud finderen til at bippe, hvilket indikerer den er færdig kalibrering. Hold den mod væggen, indtil du skal bruge det. En stud Finder skal kalibrere efter hver gang du trækker den væk fra væggen.

4 Skub stud finderen på tværs af muren langsomt, indtil den bipper eller lyser, indikerer det har fundet en stud. Markere stedet på væggen med en blyant. Hvis stud Finder ikke finder en stud, kan du have kalibreret det over en stud snarere end over mellemrummet mellem studs. Flyt stud finderen over et par inches på væggen og slukke den. Gentag alle trin.

TIPS

  • Nogle stud finderne har en indbygget niveau, metaldetektor eller andre værktøjer for bekvemmelighed. Producenten indeholder instruktioner til brug af andre integrerede værktøjer.

relaterede artikler