Hvordan at reparere en Chimney

June 23

Hvordan at reparere en Chimney. Som alle fysiske strukturer udsat for udefra, skorstene er ofte behov for reparation. Traditionelt er skorstene bygget med mørtel, der er modtagelige for naturlig erosion og forvitring. Her er nogle skridt til at reparere en beskadiget skorsten.

Instruktioner

Dele af en skorsten

1 Skorstene er lavet af mursten og mørtel, som kan deteiorate efter gang. Enhver murværk skader i skorstenen bør ske ved en professionel. Men kan løse mursten på ydersiden fastsættes af dig.

2 Har skorstenen rengøres. En professionel skorsten renere kan elminate den gunk, der bygger op gennem årene. Overdreven røg og varme vil føre til fremtidig skade af mørtel.

3 Forstå, at røgrøret er den mest grundlæggende del af en skorsten - den hule passage, der tillader røg og brændte partikler til at forlade huset. Den flue er en mekanisme, der skal repareres af en autoriseret servicetekniker.

4 Vid, at hætten er et metal dækker over toppen af skorstenen, der holder vind, vejr og critters ud af skorstenen. Disse kan udskiftes eller repareres med hønsenet, hvis du ikke har de rigtige reservedele.

Reparere beskadigede Mørtel

5 Saml de værktøjer. For forvitret mørtel på din skorsten eksteriør, bruge beskyttende øje slid (sikkerhed først), kugle-pen hammer, kold mejsel, mørtel, murske, tætning sammensatte og caulk ansøgning pistol.

6 Brug en hammer og mejsel til at fjerne de smuldrede dele af mørtel - murværket af hætten eller krone, der er brudt væk.

7 Sæt med frisk mørtel ved at bruge en murske til at anvende og forme det.

8 Sørg for mørtel oven på mursten skråner udad for at dræne vandet væk fra skorstenen.

9 Reparation nogen omfattende mørtel skader. Hvis mørtlen pakket omkring mursten er forringet, skal du bruge hammer og mejsel til at fjerne den forvitrede mørtel og udfylde sprækker omkring mursten med frisk mørtel.

TIPS

  • Sørg for at holde mørtlen fugtig i 3-5 dage, så det har tid til at helbrede.

relaterede artikler