Sådan installeres en Flydende parketgulv på en Cement Foundation

February 17

Et flydende gulv er en overflade, der ikke er limet eller naglet ned, men snarere blot passer sammen langs gulvbrædderne og sidder løst over en plastik underlag. Dette design gør det meget nemt at installere, så længe overfladen nedenunder er flad og fast stof. Cement er et glimrende underlag for flydende gulve; men hvis cementen har olie indlejret i det eller er snavset, kan disse materialer sive op i gulvet. Det er vigtigt, at cementen være meget ren, før du starter.

Instruktioner

1 Brug et brækjern og hammer til at tage ordet støbning off omkring kanten af rummet, holde det intakt som du fjerne det. Sæt den til side.

2 Bland 1 kop TSP i 2 liter varmt vand. Brug løsningen grundigt skrubbe cement fundament. Skyl godt med en moppe og rent vand. Lad det tørre i 24 timer.

3 Rul en stribe af fugtspærre langs start væg. Indstil en flydende gulvplade på plastik, langs væggen i den ene ende. Sæt to væg afstandsstykker ved siden af ​​brættet til at holde det ud fra væggen.

4 Tryk en anden flydende bord fra slutningen af den første, indtil de klikker sammen. Gentag, indstilling af første kursus af brædder ende-til-ende langs hele gulvet, trykke dem sammen.

5 Brug en geringssav til at skære bestyrelsen i slutningen af kurset efter behov.

6 Læg det næste kursus af brædder sammen den første, montering dem sammen på de lange sider. Arranger bestyrelser, så enderne ikke line op mellem kurser.

7 Arbejde hen over gulvet kursus-by-kursus, udrulle mere fugt barriere efter behov.

8 Brug en tabel sav til at skære brædderne til sidste kursus langs deres længder, så de passer ved siden af den langt væg med en 1/2-inch rum.

9 Sæt gulvet trim med hammer og efterbehandling negle. Trim bør dække de 1/2-inch mellemrum langs væggene.


relaterede artikler