Sådan installeres et Bathroom Sink Varmt vand Valve

February 23

Sådan installeres et Bathroom Sink Varmt vand Valve


De fleste hjem har vand slukke ventiler under hver vask. Når VVS reparationer skal foretages i et område, kan du slukke vandet til dette område. Nogle hjem, dog ikke have slukke ventiler, som kræver hele forsyning huset vand, der skal lukkes, når der arbejdes på VVS. Du kan installere en vask vand afspærringsventil dig selv. Shut off ventiler, fleksibel levering slange og tilbehør er tilgængelige på de fleste isenkræmmere.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen til vandvarmeren ved afbryderen inde i hjemmet elektriske boks. Drej vandforsyningen off til vandvarmeren. Vandet stopventil til varmtvandsbeholderen vil være på den vigtigste tilførselsledning mod toppen af ​​vandvarmeren.

2 Tænd for varmt vand hane i badekarret løbe ud det varme vand. Luk den vigtigste vandlinjen til hjemmet.

3 Placer en spand under den badeværelse sink af det varme vand linje går til vandhanen. Afbryd varmtvandsforsyningen linje fra det varme vand hane. Brug en skruenøgle til at løsne den forbindende møtrik og tage tråden møtrikken at afbryde linjen.

4 Fjern møtrikken den forbinder vandlinjen fra vandhanen til stopventilen på væggen rør med en skruenøgle. Placer en rørtang omkring galvaniserede rør kommer fra væggen og bruge en skruenøgle til at dreje stopventilen uret for at fjerne stopventilen fra væggen røret. Rengør gevindet på væggen rør med en ren klud for at fjerne alle gamle blikkenslagere 'tape.

5 Wrap blikkenslagere 'tape på gevindet af det varme vand hane stilk, hvor vandlinjen forbinder. Påfør pipe dope til gevindet på den galvaniserede væg rør med børsten under røret øverste låg. Tråd afspærringsventil på væggen røret med hånden. Når afspærringsventil er hånd stramt, brug en skruenøgle til at stramme den afspærringsventil indtil vinklen for vandhanen linje er peger mod vasken.

6 Pak vandhanen line tråde i det afspærringsventil med blikkenslagere 'tape. Sæt den ene ende af den fleksible tilførselsslange til afspærringsventil og den anden ende til den varme vandhane stamceller. Spænd slangeforbindelser med en skruenøgle.

7 Drej forsyning hus vand igen og drej vandforsyningen tilbage på varmtvandsbeholderen. Lad karbad Blandingsbatteri på indtil vandet flyder frit. Når vandet strømmer uden luftbobler du kan lukke karret vandhane fra.

8 Drej den elektriske tilbage på varmtvandsbeholderen. Åbn det varme vand afspærringsventil på dit badeværelse vask og tænde for vandhanen på. Kontroller for lækager omkring forbindelsen under vasken.

TIPS

  • Chancerne er, at hvis der ikke er varmt vand stopventil, er der ingen koldt vand stopventil under vasken. Installere begge på samme tid. Kobber tilførselsrør vil ikke have gevind. Du bliver nødt til at skære forbindelsen seks inches fra væggen og bruge en komprimering og omløber til at forbinde afspærringsventil.

relaterede artikler