Hvilken størrelse Front-loading vaskemaskine Har jeg brug for at vaske King-size Dyner?

May 29

Hvilken størrelse Front-loading vaskemaskine Har jeg brug for at vaske King-size Dyner?


King-size dyner brug for en kommerciel størrelse front-loading vaskemaskine typisk findes på Møntvaskerier da disse dyner er cirka 102 inches lang med 88 inches lang. Desuden en California King foranstaltninger omkring 108 inches med 98 inches. Figur i både størrelsen af ​​talsmanden og fyldet indeni, og de udgør en udfordring, når du har brug for at vaske dem.

Vaskemaskine

De fleste dyner, herunder en king-size én, skal vaskes i en front-loading vaskemaskine. Omrøreren i en top-loading maskine vil vraget ravage med et emne så stor og tung. For en king-size dyne, altid bruge en kommerciel vaskemaskine, som dem, der findes på de fleste møntvaskerier. Dog kan du være i stand til at vaske en dobbelt-størrelse dyne hjemme i et stort front-loading vaskemaskine.

fyldninger

Dyner har mange typer af fyld. Dundyner er højden af ​​luksus, tilbyder en varm, blød overdækning for selv de koldeste nætter. Silke er allergivenlige og næsten lige så varm som ned. Uld er resistent over for husstøvmider og meget komfortabel. Alternativt, syntetisk fyld såsom fiber-fill og polyester er varm, let og allergivenlige, men ikke så varmt eller blød som ned. Hvis din dyne har en silke eller uld fyldning, overveje at tage det til renserier i stedet for at vaske det selv. Down, kan fjer og syntetiske dyner alle vaskes i en vaskemaskine, dog.

Washer Indstillinger

Vask en king-size dyne med den kommercielle vaskemaskine indstillet til den blide eller sarte cyklus. Brug et mildt rengøringsmiddel formuleret til sarte stoffer, og brug ikke blegemiddel. Fjern talsmanden fra maskinen, så snart cyklussen er fuldført. Hvis du lader det i vaskemaskinen, vil fyldet mat og talsmanden vil snart være ubrugelig.

Frekvens

Dyner må ikke vaskes ofte fordi vask er hårdt på fyldet, men forsigtig du er. Brug en dynebetræk til at holde talsmanden så ren som muligt. Vask dyne hvert år, hvis det er nødvendigt, men holde sig til en treårig vaskecyklus, hvis du kan holde det ren nok i mellem.

Tørring

Tør en king-size dyne i en stor kommerciel tørretumbler på lav varme. Sæt to eller tre tennisbolde i tørretumbleren for at hjælpe fnug talsmanden, stoppe tørretumbleren hver 30 minutter for at fjerne talsmanden og fnug det, og derefter sætte den tilbage i i yderligere 30 minutter. Tørring en king-size dyne denne måde vil tage nogen tid, men fyldet vil mat eller ender klumpet, hvis du sparer på tørringen, hvilket gør talsmanden ubrugelig. Tør talsmanden grundigt, og aldrig folde og opbevare en dyne, der ikke er helt tørt.


relaterede artikler