Sådan dekorere med Pulverlakering

April 18

Sådan dekorere med Pulverlakering


Pulverlakering er ligner male når det hærder på et objekt, men i modsætning maling, pulverlakering går på en overflade tør og bruger varme til at smelte og spredes. Hvis du ønsker at dekorere med pulverlakering, du har brug for en specialiseret sprøjtepistol. Når du har den rette pistol for pulverlakering selv, kan du dekorere næsten ethvert objekt, du ønsker.

Instruktioner

Gun med Elektrostatisk Controller

1 Brug et pulver maling pistol, der kommer med en elektrostatisk controller, hvis du ønsker at dekorere et objekt, som du ikke kan varme før pulvermaling ansøgningen. Du kan købe en komplet pulver maling pistol system sammen med en lille elektrostatisk controller fra speciale detailhandlere online.

2 Fyld maling tank på pulvermaling pistol med pulverlakering. Pulverlak pistoler har forskellige påfyldning teknikker, så det er vigtigt at følge anvisningerne, men generelt skrue tanken fra pistolen og hæld pulveret maling gennem en tragt ind i tanken for at forhindre maling fra spilde.

3 Sæt pulver maling pistol ind i den første port på elektrostatiske controller. Sæt controlleren i en almindelig stikkontakt, og tænde for enheden på et mid-niveau.

4 Spray pulver coat på et område af overfladen, der er den mindst synlige, såsom en nederste hjørne, for at sikre, at pulveret smelter på overfladen ligesom maling. Hvis pulveret ikke er væske nok, drej den elektrostatiske controller lidt op og teste spray igen. Fortsæt med at skrue op for varmen, indtil pelsen kommer ud i en fin spray.

5 Flyt til toppen af overfladen, som du ønsker at dekorere med pulverlakering. Bevæge sig over overfladen i lange, vandrette rækker indtil hele overfladen er blevet coatet.

Gun med Air Compressor

6 Brug en luftkompressor til metalgenstande, der er små nok til at passe ind i et køkken ovn. Tænd ovnen på 400 F, gør det muligt at forvarme og sætte hvert metal objekt, du ønsker at pulver coat i ovnen i 15 til 20 minutter.

7 Tilslut pulver maling pistol til luftkompressor ved at skrue stikket i slutningen af luftkompressor slangen på porten på bagsiden af pulveret smerte pistol. Skru tank fra malingen pistol, fyld den med pulverlakering og skru den fast på plads igen.

8 Tag de objekter, som du ønsker at male ud af ovnen med grydelapper. Hæng objekterne fra ovnen fra et rack på metal kroge på et sted med god ventilation, såsom en åben garage eller udendørs.

9 Tilslut luftkompressor, sætte det på 5 psi og skub pulver pistol aftrækkeren at sprøjte maling på objektet. Hvis pulveret malingen ikke kommer ud med nok kraft, drej luftkompressor til 10 psi. Male objektet ved at bevæge pistolen frem og tilbage hen over overfladen med spidsen af ​​pistolen ca. 8 til 10 inches væk fra objektet.

10 Læg de objekter, du malede tilbage i ovnen. Lad dem varme i yderligere 10 minutter og derefter fjerne fra ovnen og lad objekterne køle af, inden du bruger dem.


relaterede artikler