Hvordan man opbygger en mursten og beton Porch

August 2

Den mest almindelige form for veranda i boligområder er en mursten-og-beton veranda. De fleste husejere bruge en simpel, cirkulær design bygget i sten, med et underliggende lag af beton forebyggelse af erosion. Du skal vide, hvordan man opbygger en grundlæggende mursten og beton veranda, før du begynder at lege med særlige layouts og teknikker.

Instruktioner

Brug skærver og Sand at styrke din Brick-og-Beton Porch

1 Hæld skærver fra en lokal stenbrud i det udgravede rum før du bygger en mursten og beton våbenhus. Brug mellem 4 inches og 6 inches af sten som en base for din veranda.

2 Udnyt en hånd komprimator til at udjævne den indledende lag af skærver, som du opbygger din veranda. Kør komprimator over hver eneste tomme af sten flere gange for at skabe et solidt grundlag for fint sand og mursten.

3 Drop et tyndt lag af fint sand som det næste skridt mod en mursten-og-beton veranda. En sand belastning mellem 1 tomme og 3 inches vil udfylde det udgravede område og ophold stramt uden yderligere pakning med en komprimator.

4 Skær dine dekorative mursten med en konkret sav til at afspejle drejninger, sving og specielle former, som du opbygger din veranda. Brug en lille mængde af mørtel til at holde formede mursten sammen som du fuldføre din veranda.

Opret en Porch ud af Brick og Beton

5 Beskyt din veranda fra vand oprustning og skader ved at lægge 2 inches af grus efter udgravningen. Gruset skal pakkes, selv om afstanden mellem de enkelte sten tillader vand at strømme ned i jorden.

6 Spredt ud en tyk betonsokkel i det udgravede område, som du bygge din nye veranda. Bland mellem 3 inches og 6 inches af beton til at placere jævnt langs det åbne område som base for din veranda.

7 Angle din mursten og beton gårdhave på en nedadgående hældning fra dit hjem for at sikre korrekt dræning. Et lille fald fra toppen af ​​din veranda til kanten af ​​din ejendom forhindrer vand i at samle i store mængder.

8 Påfør en ensartet mængde mørtel til hver mursten, før du placerer på en tørret betonplade. Arranger murstenene i en simpel mønster langs betonpladen at spare mørtel til mursten stillinger og dekorationer.

TIPS

  • Udgrave området nødvendige for din veranda, før du lægger ned mursten og beton. Du bliver nødt til at grave op til 12 inches, afhængigt af installationen, der anvendes. Udlej en jord mover gennem et selskab som udlejning HQ at skære ned på ømme arme og rygsmerter (se Resources nedenfor).

relaterede artikler