Fordele & Ulemper af en Food dehydrator

July 14

Fordele & Ulemper af en Food dehydrator


Fødevarer dehydrators fjerne vandet fra naturlige fødevarer, såsom frugt og grøntsager. Dette, til gengæld forhindrer vækst af enzymer og bakterier og bevarer maden, så du sparer penge, da produkterne ikke går dårligt, før du kan spise det. Det er også en bekvem måde at holde nærende mad på hånden på ubestemt tid for fremtidige snack angreb.

Pro: sparer penge

En fødevare dehydrator kan spare dig penge på flere måder. Du kan drage fordel af begrænset tid salg på købmand til materiel op på råvarer ved at købe i løs vægt, når det er i sæson og billig. Du behøver ikke at bekymre sig om at skulle smide ting væk, fordi du ikke spise dem, før de vendte dårlig. Tørrede fødevarer ikke ødelægge nær så hurtigt som friske fødevarer.

Pro: Frugt Smag Sweeter

Den dehydrering proces intensiverer sukker i frugt, så de smager sødere, selvom de virkelig ikke. Frugt er særligt gode til dehydrering og er den nemmeste mad gruppe til at starte med, når at lære at bruge en dehydrator, blot fordi de lagre mere fugt end andre fødevarer, så de dehydrere nemt. Gode ​​frugter til at starte med omfatter æbler, abrikoser, ferskner, pærer, bær og kirsebær.

Pro: Sunde og Praktiske Snacks

Du kan lave sunde og nærende snacks som beef jerky og tørrede frugter til at sætte i din egen trail mix. Når du går camping eller endda i biografen, alt du skal gøre er at få fat i en pose af hjemmelavede snacks og puffe det i din pung. Tørrede fødevarer rejse godt. Carry nogle med dig i bilen til at hjælpe dig med at omgå fastfood restauranter, når du bliver sulten og holde sig til fødevarer, der er sunde og nærende.

Con: Dehydrering Behandlingstid

Du er nødt til at afsætte tid til dehydrerende fødevarer. Når du starter, kan du ikke stoppe. Husk, at friske fødevarer er "levende" og aktiv. Enzymer reagerer på luft og andre faktorer. Grøntsager bør blancheres, køles og tørres lige fra haven. Frugt bør tørres så hurtigt som muligt efter høst for den bedste smag. Hvis du stopper midt i processen, du også invitere mug og andre bakterielle organismer at udvikle sig. Altid afslutte, hvad du starter, når du bruger en fødevare dehydrator.

Con: Reducerer Vitamin A og C

En ned side til fødevarer dehydrators er, at de reducerer noget af vitamin A og C-indhold i frugt og grøntsager. Dette sker under tørringsprocessen og dehydrering proces, og kan ikke undgås. Der er teknikker, såsom udsætte frugterne for at svovl før tørring, som er blevet udviklet til at modvirke dette tab. Kontakt din model manual for vejledning om, hvad du kan gøre, hvis det er et potentielt problem.

Con: Justering til smag og udseende

Hvis du er ny til at spise tørrede fødevarer, kan dette være din største hurdle at overvinde. De fødevarer, du tørre hjemme med din mad dehydrator smag og se lidt anderledes end tørrede fødevarer, du køber fra snack midtergangen i en butik. Æbler kan se mørkere, og den øgede sødme kan komme som en overraskelse ved første bid. Men mange mad dehydrator ejere faktisk foretrækker udseendet og smagen af ​​hjemmelavede fødevarer versus store-købte. For newbie dehydrator brugere, det er egentlig bare et spørgsmål om at tilpasse sig noget nyt og lære, hvilke fødevarer, du foretrækker tørret versus frisk.


relaterede artikler