Hvordan til at dræbe bakterier i vasketøjet

May 23

Gør Tøjvask er en af ​​disse opgaver fleste mennesker udfører uden en masse tanker. Du kan adskille farver, hvide og sarte; spray pletfjerner på hårde pletter; tilføje vaskemiddel; og smide dit tøj i maskinen. Derudover du vasker de fleste af dit vasketøj i koldt vand for at holde din magt regningen ned. Hvad du måske ikke kender, er imidlertid, at blot vaske tøj i vaskemiddel og koldt vand ikke kan være tilstrækkeligt at dræbe alle de bakterier i vasketøjet.

Instruktioner

Hvordan til at dræbe bakterier i Vaskeri

1 Adskil vasketøjet før du vasker det. Undertøj, bh'er, sokker og sengetøj er mere tilbøjelige til at bære bakterier end et par jeans eller en sweatshirt, så har tre vasketøjskurve. Brug en for lagner og håndklæder, en for undertøj og en til dine andre tøj. Hvis du har et vaskeri divider med fem sektioner, sortere sarte og farver og hvide efter deres egne afsnit. Korrekt adskillelse før tid vil begrænse det beløb, du er nødt til at røre dine snavsede tøj og forhindre krydskontaminering af mere snavsede genstande.

2 Brug varmt vand i din vask til effektivt at dræbe bakterier. Center for Disease Control og Forebyggelse rapporterer, at "varme vand giver et effektivt middel til at ødelægge mikroorganismer." Du vil dræbe flest bakterier på emner, som du vasker i varmt vand.

3 Brug blegemiddel til dine hvide samt rengøringsmiddel til effektivt at dræbe bakterier. For farvede elementer, vælge en farve-safe blegemiddel.

4 Rens din vasketøjskurv. Når du laver en belastning af vasketøj, brug en desinficerende spray, især hvis du agter at bruge den samme kurv til at bære din rene, tørre vasketøj til hvor den hører. Kontroller at se, at sanitizer er tørt, før du placerer vasketøjet i det, så dit rene tøj ikke ender ildelugtende ligesom sanitizer.

TIPS

  • Vask hænder efter håndtering beskidte vasketøj for at forhindre yderligere spredning af bakterier i hele dit hjem.
  • Pas på ikke at spilde blegemiddel på det tøj, du er iført eller på dit tæppe.

relaterede artikler