Hvad er forskellen mellem en kingsize-seng og en California King-Size?

August 28

Hvad er forskellen mellem en kingsize-seng og en California King-Size?


Forskellene mellem en standard king-size seng og en California king-size seng er længde og bredde. En kingsize madras er 76 inches lang med 80 inches lang, mens kongen Californien er 72 inches lang og 84 inches lang. Disse målinger er dem til at overveje, når du vælger hvilken seng til at købe.

Overvejelser

En seng & # 039; s primære funktion er at give en god nat & # 039; s søvn for de ombordværende, så ejerne & # 039; højde og størrelse er de første parametre til at overveje. Tall og tynd? Gå til kongen Californien. Mindre end 6 fod høj, men foretrækker mere fra side til side spillerum? Vælg den regelmæssige konge. Selvom den regelmæssige konge er kun 4 inches bredere end konge California, kan disse 4 inches betyde forskellen mellem komfort og smerte, især hvis husstanden indeholder én eller to store dyr, på en måde, midt i natten, formår at kile sig mellem de retmæssige ejere.

Standard King

En ét stykke kingsize-seng er en udfordring at flytte, ikke kun fra by til by, men også inden for huset. Går op ad trappen og rundt om hjørner giver problemer. Madrasser don & # 039; t bøje nemt. Have to dobbelte sengerammer sat sammen med en enkelt madras på toppen er én løsning. Der vil være et hul, hvis rammerne don & # 039; t støder perfekt, men dette kan korrigeres ved at have en bro lavet. Hvis du bruger antikke rammer med træ skinner, overveje at fjerne boksen springs og har 3/4-inch krydsfiner sikret nær toppen af ​​skinnerne, derefter sætte madrassen direkte på dem. Brædderne kan markeres for korrekte. Disse plader vil være lille nok til at bevæge sig let. King-size strøelse er let at finde, herunder pudebetræk for ekstra lange puder. Hvis tre regulære puder anvendes i stedet, det & # 039; s nødvendigt at købe yderligere tilfælde.

California King

California king & # 039; s 4 færre inches i bredden kan gøre forskellen mellem at have et natbord eller ikke i en smal soveværelse. De 7 fødder madras vil være velkommen til højere mænd og kvinder. De fleste store varehuse bære monteret plader til disse senge, og de er nemme at finde online. Nem bevægelse er den samme som for almindelige king-size senge.

Forsigtig

Sælgere af madras sæt fordømmer brugen af ​​brædder under madrassen. Det er sandt, det kan ugyldiggøre en garanti, men med dagens & # 039; s nye avancerede hukommelse skum produkter, argumentet bliver forældet, at en bestyrelse skaber også fast en overflade til vugge din krop. Don & # 039; t skrot, at århundrede gamle spole seng, eller håndskårne mahogni monster (nu betragtes som en værdifuld antikke). Brug i stedet bestyrelsen teknik, så toppen det med en madras lavet af mindst 6 inches af fast skum. Dæk det med en hukommelse skum Topper mindst 3 eller 4 inches tyk. Kombinationen er fast, men henrykt komfortable; ingen trykpunkter og ingen akavet flænge.

Pris Sammenligninger

Madras til madras, priserne er ikke alt for forskellige. For at få en rimelig god en, være parat til at bruge alt fra $ 400 til $ 800, som af 2010. Deluxe madrasser gå op til $ 1500. Den "Sleep Number" seng spænder fra $ 1049,95 til $ 4099,95 i både kongen og Californien konge. En madras er en langsigtet køb. Giv det en "sleep test" - tage skoene, ligge ned, vendes, og krølle op, fordi det & # 039; s hvad du & # 039; ll gøre i de kommende år.


relaterede artikler