Sådan Fastgør 3 Inch Foam Board

May 25

Sådan Fastgør 3 Inch Foam Board


Tre tommer skum bord isolering er ekstremt tykt, når det kommer til isolering af et hjem, og så vidt isolering går, jo tykkere, jo bedre. Skum bord isolering findes typisk i kældre til at hjælpe isolere et hjem fra elementerne. Det er installeret mellem knopperne mod cement bord. Mens dette skum bord isolering er tyk, det er ekstremt let og nem at arbejde med. Det kan ikke virke som meget, men denne isolering er meget nyttigt og kan også hjælpe med at skære ned på udgifter til energi. Installationen kan være afsluttet ved enhver boligejer i en meget kort tid.

Instruktioner

1 Mål område af væggene for at regne ud, hvordan vil være behov for mange stykker af skum bord for installation. En typisk stykke skum bord isolering er 4 fod x 8 fod. De fleste vægge vil være otte fod høje. Optag det samlede beløb for fødder på tværs af alle vægge i hele rummet og dividere med fire for at få mængden af ​​ark, der vil være nødvendige.

2 Skær hver bord til størrelse med en hobbykniv og en T-pladsen. Disse plader vil passe mellem stolperne i væggen. De fleste studs er 16 inches på midten, så de fire-fods boards vil skulle skæres i tre lige store 16 tommer stykker at undgå spild. Mark på tavlen, hvor snittet skal foretages, og køre en hobbykniv over hele linjen, ved hjælp af en T-kvadrat til at gøre et lige snit. Snap bestyrelsen og klippe langs den anden side med en hobbykniv til at snap det første stykke fra.

3 Påfør byggeri klæbemiddel på bagsiden af skum bord og også til cement væg det vil blive installeret på. Spredt ud limen med en taping kniv. Dæk hele bestyrelsen med lim for at sikre, at det vil sikre fast til cement væg.

4 Tryk på brættet mod væggen og hold på plads i et minut for at give det tid til at klæbe. Gentag denne proces for hver bord hele vejen på tværs af rummet, og sørg for at skubbe den samlede bestyrelse mod muren hver gang, så det ordentligt kan klæbe.

5 Staple plastfolie til stutterier. Rul plast og begynde hæftning det over al den skum bord. Dette vil virke som en dampspærre.

TIPS

  • Må ikke søm isoleringen til tappene, da eventuelle huller vil reducere R-værdi.
  • Det er også nødvendigt at installere gipsvæg over skum bord og lagen. Dette vil generelt være kode i de fleste områder på grund af brandfare, hvis skummet bord efterlades eksponeret.

relaterede artikler