Hvordan Self-Cleaning vandvarmere arbejde?

March 5

Hvordan Self-Cleaning vandvarmere arbejde?


Vandvarmere skal lejlighedsvis tømning af sediment på bunden af ​​tanken. Selv med dræning, sedimentet bygger og i sidste ende gør mindre plads i tanken for vand. Sediment frakker varmelegemet i en elektrisk enhed, hvilket resulterer i mindre effektivitet som vandvarmeren aldre. Selvrensende vandvarmere automatisk reducere sediment, der samler sig i bunden af ​​tanken.

Bevægelse

Selvrensende vandvarmere kan operere på el eller gas. Den selvrensende udstyr holder vand og sediment flytter til forhindre oprustning på bunden eller på elpatron. Denne selvrensende turbulens gemmer elementet, forhindrer lækage og giver dig en fuld tank med varmt vand, selvom vandvarmeren bliver ældre. Selvom selvrensende enheder er en forbedring i forhold ikke-selvrensende vandvarmere, er de ikke perfekte.

Hvordan det virker

Uanset om din vandvarmer er el eller gas, drifts- principper for en tank vandvarmer er de samme. En koldtvands indløb leverer vandet over for varme; udløb varmt vand leverer varmt vand til dit hjem. De isolerede tank-butikker varmt vand, indtil du har brug for det. Når du bruger varmt vand, erstatter din vandvarmer automatisk det varme vand med koldt vand. En dykrør tager det kolde vand på bunden af ​​tanken. En selvrensende vandvarmer har en buet dypperør og en fitting på stigrøret der hvirvler det indkommende vand i bunden af ​​tanken. Dette holder sedimentet omrøres i vandet, sender det gennem udløbet varmt vand næste gang du bruger varmt vand.

Bundfald

Sediment former fra urenheder i dit vand, primært calciumcarbonat. Holde sedimentet omrørt og slukker varmeelementet og bunden af ​​tanken skærer ned på skader på elementet og kedelstensopbygning i tanken. Fordi sedimentpartiklerne er tungere end vand, har de tendens til at synke til bunds, selv med de bedste selvrensende enheder. Akkumuleret sediment forårsager tanken for at overophede ved bunden, og i sidste ende varmtvandsbeholderen utætheder. Selvom det selvrensende vandvarmer ikke får alle sedimentet ud af bunden af ​​tanken, det reducerer opbygningen og forlænger levetiden af ​​tanken og element.

Ulemper

Den selvrensende vandvarmer koster mere ved køb, men du kan få dækket den oprindelige pris med udvidet levetid og effektivitet af enheden. En selvrensende vandvarmer ikke fjerne alle sediment, men sedimentet det fjerner går ind i din varme vand. Brug af hanen koldt vand til dit drikkevand holder dig fra at drikke sedimentet. Til sidst din selvrensende vandvarmer vil bygge sediment, mister effektivitet og miste plads til vand opbevaring. Hvis din enhed har en aftapningshane i bunden, kan du forlænge levetiden af ​​enhver vandvarmer, selv en selvrensende enhed, ved at dræne noget vand fra bunden.


relaterede artikler