Sorte myrer i hjemmet

August 30

Sorte myrer i hjemmet


Omkring 12.000 forskellige arter af myrer findes i verden, og de har evnen til at løfte en genstand, der er 20-gange deres legemsvægt. En af de mest almindelige arter, der findes i dit hjem er den tømrer myre, som også er almindeligvis omtales som en "sort myre." Disse myrer tendens til at indtaste dit hjem fouragering for fødekilder at bringe tilbage til kolonien og er et særligt problem i løbet af forårssæsonen.

Identifikation Black Ants

En almindelig husstand skadedyr, sorte myrer er omkring en 0,5-inches i længden og sortbrune i farven. De mest almindelige typer er den vingeløse arbejdstager og den bevingede kvinde. Sorte myrer er ofte forveksles med termitter, fordi begge arter af insekter ligner. Den væsentligste forskel mellem de to er, at sorte myrer er større, har en smallere talje og albueformet antenner, snarere end lige antenner.

At finde et angreb

Carpenter myrer er tiltrukket af områder inde og uden for dit hus på grund af nærheden til rådighed madrester. Der kan være flere reder i og omkring et hjem, såsom forældre og satellit kolonier. Moderselskabet koloni er det vigtigste reden site, mens satellit er udløber gren af ​​moderselskabet. Nesting steder i hjemmet findes typisk i områder med vand-beskadigede træ, såsom badekar, håndvaske, vægge, vindue og dørkarme. De fleste nesting områder inden huset vil ikke vise tegn på ydre skader, så se efter store mængder congregating myrer. The University of Kentucky anbefaler også trykke en skruetrækker langs sokler eller andre træoverflader, lytte til lyden af ​​udhulet beskadiget træ.

Styring et angreb

Nøglen til at fjerne sorte myrer fra hjemmet er at ødelægge den forælder koloni, som vil forhindre sort ant afkom fra at blive gengivet. De fleste exterminators stole på et par forskellige metoder, såsom pesticider og agn fælder. Den mest almindelige pesticid anvendes, er borsyre pulver, som er relativt ufarlige for mennesker, men yderst giftig for myrer. Påfør borsyre til områder med masser af myrer, samt i vægge og sokler hvor der er mistanke kolonier. Den anden metode til kontrol er gennem agn fælder, der indeholder forgiftede fødevarer partikler, som myrerne bære tilbage til koloni og forgifte dronningen og medlemmer i kolonien, der forbruger maden.

Forebyggelse fremtidige angreb

Efter Ridning dig af et sort ant problem, er der en række trin, du kan tage for at forhindre en tilbagevenden. Det første skridt er at forsegle revner i steder, der er sårbare over for myrer, såsom vindueskarme, dør-rammer og revner i fundamentet. Fix utætheder i taget, VVS lækager og andre områder med fugtproblemer, da de er de ideelle steder for nye reder til at udvikle. Opbevar stakke af brænde godt væk fra dit hus, fordi disse er ofte det første sted en ny tømrer myre koloni vil kolonisere.


relaterede artikler