Sådan Udskift drivrem for en Oreck XL2 Vacuum

September 23

Oreck støvsugere er blevet produceret siden 1963 og blev oprindeligt udviklet som et let alternativ til tungere maskiner, der anvendes inden for restaurationsbranchen. Kort efter virksomhedens start, blev Oreck produkter til rådighed for offentligheden. Takket være Oreck XL model line s enkelt design, kan næsten alle udføre rutinemæssige vedligeholdelsesopgaver såsom skiftende ud en slidt bælte samt rense ud snavs fra maskinen. Udskiftning bælter til din Oreck XL2 model er tilgængelige direkte fra fabrikken, Internet leverandører samt lokale autoriserede Oreck støvsuger forhandlere.

Instruktioner

1 Tag støvsugeren ud af stikkontakten, hvis du ikke allerede har gjort det. Læg støvsugeren på sin højre side, og tjek for en udskiftning bælte, der kan kilet i særlige forsænkede kanal område nedenunder, af den roterende børste forsamling. Hvis der ikke er en reservedel bælte tilgængelig, vil du nødt til at købe en ny.

2 Find bæltet dækslet på venstre side af vakuum base og fjern skruen med en passende størrelse skruetrækker. Sving den øverste del af bæltet dækslet væk fra vakuum base og løft det helt ud for at blotlægge den gamle rem.

3 Fjern remmen fra motorakslen og derefter fra den større remskive tilsluttet børsten forsamling. Rens eventuelt snavs, der kan være til stede omkring den elektriske motor og børste forsamling. Installer den nye bælte på større børste samling remskive og derefter over den mindre motorakslen; dreje børsten for at sikre selen har sidder korrekt på både børsten remskive og motorakslen.

4 Sæt den nederste fane af bæltet dækslet ind i åbningen i bunden af adgangen portåbningen. Sving døren tilbage til sin oprindelige position og geninstallere skruen med din skruetrækker.


relaterede artikler