Budget Wall Decor Idéer for et værelse med højt til loftet

September 7

Budget Wall Decor Idéer for et værelse med højt til loftet


Et værelse med højt til loftet er en eftertragtet stil af plads i ethvert hjem. Højden af ​​loftet giver rummet et stort, åbent føler og er ideel til underholdende gæster. På grund af størrelsen af ​​væggene i denne stil af plads, kan udsmykning være en udfordring, især hvis du er på et budget. Flere løsninger vil hjælpe med at bringe plads til livet uden at tvinge dig til at bruge flere penge end ønsket.

Kunst

Et stort stykke af kunst er typisk ideelt til at dække en væg og gør det ikke føler sig så bare. Køb illustrationer, der måler flere kvadratfod, dog kan være dyrt. I stedet pynte op med vintage-stil plakater, vægmalerier eller gobeliner. I stedet for shopping på en high-end kunstbutik, besøge en plakat butikker og endda loppemarkeder og garage salg. En plakat af en klassisk film er ideel, hvis du er interesseret i film, og et vævet billedtæppe er velegnet til at give en blød føler til værelset.

Belysning

Wall sconces er en af ​​de bedste værktøjer, du kan bruge til at tænde et stort rum. Selv om en lysekrone-stil lys kan koste for meget for dit budget, er det nemt at finde lampetter i en række forskellige stilarter og i forskellige prisklasser. Bedst af alt, er sconces monteret direkte på væggen, hvilket giver dem mulighed for at sende deres lysstråle opad. Montering sconces rundt i lokalet på 5 eller 6 fødder vil ikke kun belyse rummet i øjenhøjde, men vil også lysere vægge overhead.

Planter

Hvis du vil have det store rum i dit hjem for at få en blød, naturlig følelse, planter er svaret. Selvom du kan placere potteplanter og små træer rundt i lokalet, vil gøre det ikke nødvendigvis gør de store vægge se mindre ud. I stedet montere plante indehavere til væggene i et par steder og plante klatring vinstokke, såsom vedbend. Mange klatring vinstokke kræver lidt i vejen for vedligeholdelse og er egnet til dyrkning inde. Du kan beskære dem til den ønskede form for at sikre, at de ikke tager over væggene.

hylder

Hvis du kan finde høje reoler til en pris, der passer til dit budget, de er ideelle til dekoration et værelse med højt til loftet. Hylderne skal være af et materiale og farve, der passer til udseendet af rummet og kan omfatte indbyggede pot lys til at skabe subtile belysning i rummet. Du har mulighed for at fylde hylderne med bøger eller en kombination af bøger og andre elementer, såsom billeder og familie arvestykker.


relaterede artikler