Sådan Harvest Turnip Greens og frø bælg

July 16

Sådan Harvest Turnip Greens og frø bælg


Majroer er store, grønne, grønne planter, der er fælles seværdigheder i hjemmet køkkenhaver. Bladene og de underjordiske knolde er spiselige og kan koges i en lang række forskellige måder. Bladene af majroe plante kan høstes flere gange i løbet af vækstsæsonen, hvis opgave udføres korrekt. Nær slutningen af ​​sæsonen, anlægget producerer frø bælg, der kan indsamles og opbevares, indtil klar til at plante den næste sæson.

Instruktioner

Harvest majroer

En Høst af majroe grønne liv, når de natlig falder temperaturerne er i 40'erne Fahrenheit. Dette er den når greens har den bedste smag. Høst bladene, når vejret er stadig varmt resultater i en mildt bitter smag.

2 Kig efter blade, der er fri for huller og er lyse grønt. Gule blade er for gamle og skal kasseres.

3 Tag fat en majroe blad nær bunden af anlægget og afskære den 2 inches over jorden, ved hjælp af et par håndsakse eller en skarp kniv. At høste mere end ét blad ad gangen, samle dem alle sammen i den ene hånd og skære gennem bunden af ​​klumpen.

Gem Turnip frø bælg

4 Undgå beskæring en eller to majroe planter hele sæsonen, så de vil producere frø. Se planterne omhyggeligt i det sene efterår indtil grønne, runde bælg dannes på den øverste stængler hvor blomster tidligere var.

5 Overvåg bælg dagligt, indtil de bliver brune eller lys tan. Skær dem ud af anlægget med håndsakse. Bælgene nær bunden af ​​planten er typisk klar først. Må ikke høste bælg, mens de stadig grønne, da frøene ikke er levedygtig og vil ikke vokse.

6 Placer bælg på toppen af et stykke køkkenrulle og læg en anden stykke køkkenrulle på toppen af dem. Tryk ned på papirservietter forsigtigt at knuse bælg. Fjern det øverste stykke køkkenrulle og adskille de majroe frø.

7 Placer majroe frø i en kuvert til opbevaring. Skriv datoen på kuverten og opbevar det i et køligt, mørkt sted indtil næste år.

TIPS

  • Efter høst af majroe grønne blade, vil planten udvikle nye blade i to til tre uger.
  • Ifølge University of Illinois, er følgende majroe sorter typisk dyrkes for deres blade: Shogoin, Purple Top, Hvid Globe, Just Right og Tokyo Market.

relaterede artikler