Hvorfor Do Briller Har en film om dem, når vaskes i opvaskemaskinen?

September 10

Hvorfor Do Briller Har en film om dem, når vaskes i opvaskemaskinen?


Når opvaskemaskinen har kørt gennem sin cyklus, du forventer dine briller, fade og sølvtøj til at være ren. Når du losse opvaskemaskinen og finde dine briller er dækket med en uappetitlig film, kan du formode, at opvaskemaskinen er brudt eller er af lav kvalitet, som måske ikke være tilfældet. Optagelserne kan være forårsaget af faktorer, du kan styre uden tilkalder service.

Årsager til film på Glas

Filmen på glas måske eller måske ikke være aftageligt. For at finde ud, sættetid et glas i hvid eddike i 15 minutter. Hvis filmen kommer ud, problemet er nok den mængde vaskemiddel, du bruger, hårdt vand eller forkert vandtemperatur. Hvis filmen ikke går af, er glasvarer ætset, formentlig på grund af blødt vand og for meget varme eller vaskemiddel. Du kan ikke reparere ætset glas, men du kan forhindre, at problemet opstår igen.

Forebyggelse Ætsning

For at holde nye glasvarer fra at blive ætset, tage nogle forholdsregler. Sørg for, at vandet kommer ind i opvaskemaskinen er ikke varmere end 140 grader Fahrenheit. Undgå at bruge indstillinger, der forårsager opvaskemaskinen til at opvarme vandet højere end 140 grader, såsom Power Scrub. Må bruge Energibesparelse tørre omgivelser i stedet for den Opvarmet Dry indstilling. Brug den mindste mængde vaskemiddel for hver belastning, følge instruktionerne, der fulgte med rengøringsmiddel.

Forebyggelse Film Ophobning

Optagelserne af glas er oftest ses i områder, der har hårdt vand (vand med et højt indhold af mineraler). Test dit vand for at finde ud af, hvad dets indhold af mineraler er. Test kits er tilgængelige på de fleste isenkræmmere og online. Hvor meget vaskemiddel du behøver, afhænger af, hvor hårdt vandet er, og hvor stor belastningen af ​​retter er. Du bliver nødt til at eksperimentere for at finde den rigtige mængde. Hvis mineral indholdet af dit vand er meget høj, kan du ønsker at installere et blødgøringsanlæg. Kontrollere temperaturen af ​​vandet kommer ind i opvaskemaskinen. Til at filme, i modsætning til ætsning, skal være mindst 140 grader Fahrenheit vandtemperaturen. Brug et skyllemiddel, såsom Jet-Dry eller Cascade afspændingsmiddel i opvaskemaskinen.

Rengøring fra Film

For at rengøre filmen fra din glasvarer, køre opvaskemaskinen fyldt med tynd glasvarer uden vaskemiddel, men med en håndfuld bagepulver i bunden af ​​maskinen, eller med en kop ufortyndet hvid eddike sat i opvaskemaskinen, så det vil sprede under cyklussen . Du kan også tilføje et par spiseskefulde bagepulver, eddike eller borax til hver vask for at hjælpe med at forhindre filmoptagelser. Du kan ikke fjerne ætsning fra din glasvarer, kun film.

Bestemmelse af Temperatur af Opvaskemaskine Water

En ting du absolut skal vide for at forhindre filme på din glasvarer er, hvor varmt vandet er. Kør varmt vand i vandhanen nærmest opvaskemaskinen i mindst et minut. Efter et minut, fylde et målebæger med det varme vand. Sætte en slik termometer eller kød termometer i kop vand, efterhånden som vandet løber ind i det at måle temperaturen.


relaterede artikler