Hvorfor Er Kobber Bruges til Vand Pipes?

August 3

Hvorfor Er Kobber Bruges til Vand Pipes?


Kobber er et af de mest almindeligt anvendte materialer til vandrør i USA og Europa. Kobber er holdbart og genbruges, hvilket betyder, at bruge kobberrør til vandrør ikke vil nedbryder kobber forsyninger og har en mindre indvirkning på miljøet end nogle andre valg, som PVC. Mens de indledende udgifter til kobber vandrør kan være højere, dens holdbarhed gør det en fremragende langsigtet værdi.

Overvejelser

Kobberrør er lette og meget formbart, så de er nemt for blikkenslagere at arbejde med. De er også nemmere at tilpasse og pasform onsite. Minimale værktøjer er nødvendige for at passe kobberrør, og det kan være forbundet med enkle loddemateriale. Disse faktorer gør kobber vandrør enklere og hurtigere at installere.

Betydning

I områder med neutral-pH vand, kobberrør modstå korrosion ved at danne en tynd beskyttende belægning indersiden af ​​røret og holde deres strukturelle integritet godt. Dette giver mulighed for et rør med mindre diameter med maksimal konsekvent vandgennemstrømning. Tyndere vægge er også nødvendige med kobberrør end andre typer af rør. Disse faktorer hjælper med at holde omkostningerne til kobberrør lavere og gøre det til en bedre værdi.

Fordele

Kobber rør leder varmen godt, så rørene bliver varm under udsættelse for varmt vand og holde varmen. Dette hjælper med at holde varmt vand ved en ensartet temperatur som den bevæger sig gennem huset. Kobber er ledningsevne gør den til det perfekte valg for strålevarme, som pumper varmt vand gennem etagerne til at opvarme et rum.

Forebyggelse / Solution

Kobber har naturlige anti-mikrobielle egenskaber, der hjælper dræbe skadelige bakterier og patogener. Kobberrør inhiberer også væksten af ​​bakterier og slim inde i rørene, der kan føre til sygdom. Kobber er uoverkommelige virkninger på sygdomme som E-coli O157, polio virus, og Legionella pneumophilia (årsag til legionærsyge), blandt andre skadelige bakterier, er alle blevet testet. I modsætning til jern, bly og PVC-rør, behøver kobberrør ikke agterliget farlige metaller eller toksiner i drikkevandet under de fleste forhold.

Advarsel

Kobberrør er sikre medmindre vandet i det er alt for surt eller basisk. Mest kommunalt vand har en balanceret pH på mellem 6,5 og 8, som er en sikker interval for kobberrør. Sure eller alkaliske vand kan forårsage korrosion eller igle kobber fra rørene ind i drikkevandet. For meget kobber i kroppen kan forårsage gastrointestinale problemer såsom mavekramper, diarré, kvalme og opkastning.


relaterede artikler