Europæiske Linden Tree Beskrivelse

July 13

Den europæiske lindetræ er en løvfældende træ findes primært i Nordamerika og Europa, især Holland. Det er defineret ved sine lavthængende grene, glat krop og duftende blomster, der vises hvert forår og sommer. Sammen med linden maleriske udseende, kan træet bruges til en række medicinske formål, og kan tiltrække en række insekter interesseret i sine årlige blomster.

Blade

Bladene af lindetræet findes normalt i to rækker, med hvert blad være alt fra 2 til 4 inches lang. De er anerkendt af deres lange, spids og afrundet hjerte form. Bladet selv er skarp og savtakket udseende, mørkegrønne på toppen og bleg nedenunder. Den amerikanske version af bladet er en smule mindre i størrelse, men har de samme egenskaber.

Bark

Barken af ​​den europæiske lindetræ er normalt glat og grå, med furer, der udvikler som træet aldre. De kviste er brune og hårløs. Barken af ​​lindetræ er faktisk ganske nyttigt som et homøopatisk middel til at behandle sådanne maladies som nyresten, gigt sten og koronar sygdom, ifølge All Bulgarien Virtual Guide.

Frugt

Den europæiske lindetræ bærer frugt i det sene forår og den tidlige sommer hvert år og denne frugt kan få op til en fjerdedel tomme i diameter. Den blomstrer ud af en stamme, der vises ud af den øverste del af bladet. Når den blomstrer, kan det producere en duftende nektar lugt. Den blomstre er en urt, der kan sænke blodtrykket, fremkalde afslapning og hjælpe dem, der lider af milde former for højt blodtryk.

Udseende

Den europæiske lindetræ kan vokse op til 70 fod i højden, og som det vokser, det tager på en stigende pyramide-krone type form. Træets grene vokser ud fuld fra basen, og som du komme tættere på toppen af ​​træet, grenene bliver kortere, hvilket skaber en slags paraply-typen dimension.

Insekter og honning

På grund af duften træets blomstrer producerer i foråret og sommeren, den europæiske lindetræ er en populær tilholdssted for insekter som bier og sommerfugle. Faktisk træet producerer honning, der er helt værdsat for dets anvendelse inden for områder som likør og medicin. Honning og lind te kan også modvirke forkølelser.


relaterede artikler