Hvordan vælger en Central Air Conditioning Unit

September 23

Hvordan vælger en Central Air Conditioning Unit


I løbet af sommeren, kan et vindue air-condition køle et værelse, men det vil ikke hjælpe meget i en hedebølge, og det vil ikke køle et helt hus. At lindre greb af en intens sommer hedebølge eller kølige flere rum, du har brug for en kvalitet, central air condition. Centrale klimaanlæg effektivt kan køle enhver størrelse hjem eller forretning, og de kan hæve dit hjem gensalgsværdi. Købe en kvalitet central air condition, men kræver, at du kender et par specifikationer.

Instruktioner

1 Størrelse klimaanlægget britiske Thermal Unit (BTU) kapacitet til den samlede firkantede optagelser (SF) i dit hjem. Britiske Termiske Enheder angiver den mængde energi, der kræves til at opvarme eller afkøle et rum, og du har brug for 25 til 30 BTU pr SF. Hvis dit hjem måler 2000 SF, du har brug for en central klimaanlægget stand til at producere 50.000 til 60.000 BTU.

2 Gennemgå enhedens Seasonal Efficient Energy Rating (SEER), og se efter mindst 13 til 15 eller højst 18 til 22. Producenter bedømme hver air-condition med en SEER, der angiver, hvor godt det omdanner elektrisk energi til kold luft. Højere SEER klassifikationer betyder du bruge færre penge på regninger, fordi mindre elektricitet bliver spildt.

3 Sammenlign leverandører og se efter kvalitet kundeservice, etableret ry i dit samfund og omkostningseffektiv installation og support. Ud over at yde support og kundeservice, bør din leverandør inspicere dit hjem og anbefale en central klimaanlægget, der bedst matcher dit hjem behov. Din leverandør skal også indhente tilladelser, så køb fra et selskab fortrolig med alle de proceduremæssige og zoneopdeling krav.

4 Sammenlign funktioner som lyddæmpende, auto-timing, flere termostater og fjernbetjening. Lyd dæmpning giver en ultra-quiet erfaring og auto-timing giver dig mulighed for at maksimere køling indsats ved at køre enheden kun, når du har mest brug for det. Flere termostater giver dig mulighed for at overvåge temperaturen i forskellige rum og fjernbetjening operation giver mere fleksibilitet, når du har brug for at justere indstillingerne.

5 Overvej garanti og kigge efter en minimum 10-årig til 12-års garanti. Nogle leverandører tilbyder tre- eller fem-års garanti, men mest centrale klimaanlæg bør dække kompressoren i mindst 10 år.

6 Sammenlign priser. Centrale klimaanlæg koste $ 1.000 til $ 10.000, så shoppe rundt og få en 10 procent besparelse kan spare dig mange penge. Fordi at købe en central air-condition repræsenterer en betydelig køb, så prøv ikke at ofre funktioner eller kvalitet for at spare et par hundrede dollars.

TIPS

  • At vælge en central klimaanlægget for stort til dit hjem vil resultere i ineffektiv og kostbar motor cykling. At vælge en alt for lille enhed vil beskatte motor uden tilstrækkeligt køling dit hjem.