Midlertidig Reparation for et Rusted-Through Badekar

May 20

Midlertidig Reparation for et Rusted-Through Badekar


Rust kan spise gennem enhver metaloverflade. Når metal ikke er ordentligt beskyttet mod fugt, rust angreb og begynder at svække metallet. Hvis du fange rust før den spiser hele vejen igennem metal, kan du reparere det temmelig enkelt. Når metallet har skabt et hul i dit badekar, skal du erstatte det. Udskiftning er ikke let eller billigt. Hvis du ikke er klar til at investere tid og penge til at udskifte karbad, bruger en patch kit. Lappe hullet kan give en midlertidig løsning til at holde din karbad arbejder, indtil du kan udskifte den.

Instruktioner

1 Sand det rustent område med medium sandpapir korn. Fjern alle spor af rust. Fortsæt slibning indtil du har en glat overflade omkring hullet. Tør slibestøv med en fugtig klud.

2 Dyp en ren klud i acetone. Gnid omkring hullet for at fjerne olier, sæbe scum og restkoncentrationer.

3 Klip et stykke bagepapir til at passe over hullet med ¼ tommer overlap på alle sider. Fastgør voks papir til karbad under hullet med malerens tape. Hvis du ikke har adgang til undersiden af ​​karret, forlader bagepapir løstliggende.

4 Bland krop fyldstof i henhold til producentens anvisninger. Vælg en reparation pasta, der er passende for din karbad. Glasfiber og stål kit er tilgængelige på bilindustrien reparation forhandlere.

5 Scoop ud nok indsæt til at fylde hullet. Fylde hullet med voks papir som underlag. Overfylde hullet, så det kommer ud og overlapper karrets overflade. Hvis du arbejder med et løst stykke bagepapir, spredt et tykt lag af pastaen på bagepapir og tryk den over toppen af ​​hullet. Tape ned med malerens tape.

6 Lad kit hærde natten over. Skrælle voks papir, forlader hærdede kit på plads. Sand kit med fint sandpapir korn til at skabe en glat overflade. Tør slibestøv væk.

TIPS

  • Emalje spraymaling kan bidrage til at blande patched område med resten af ​​karret. Spray området let med malingen. Påfør to til tre frakker.