Omsorg for en nyligt seedede Lawn

May 30

Omsorg for en nyligt seedede Lawn


Så sent som i midten af ​​oktober, er husejere forbedre deres græsplæner ved tilsået, i håb om at få en ny struktur for deres græsplæner. Forkert pleje kan modarbejde den samvittighedsfulde boligejer. For at hjælpe din nyligt seedet græsplæne nå sit maksimale potentiale, de første to måneder efter såning er afgørende i forebyggelsen ukrudt skadedyrsangreb og skadedyr.

Vanding

Vanding er et afgørende punkt for din nyligt seedet græsplæne. Kendskab til den rette tid til vand, og hvordan til at vande din græsplæne er afgørende. Aldrig vand om aftenen. Under den varme tid af året, hvis du vand din nyligt seedet græsplæne lige før mørke, giver du din græsplæne, der varme, mørke og fugtige miljø, meldug elsker så meget. Ideelt set ville det bedste tidspunkt at vande din græsplæne være lige før daggry.

Med en slags en timer bør dette ikke være noget problem. Hvis du ikke ejer vandingssystem med en timer, så tidligt på dagen som muligt vil fungere fint.

Jævn fordeling af vand er også vigtig. Hvis nogen del af den nyligt seedet plænen savner sin forsyning af vand, græs kimplanter svække, og at stedet er åbnet op til ukrudt angreb. Når ukrudt angreb er begyndt, er det svært at styre. Den bedste foranstaltning er at forhindre det ved omhyggelig vanding og overvågning.

Som din nye græsplæne tager fat, vil græsset selv støtte dig i vand distribution. Sandede jorde kan have brug for ekstra vand, som vil disse græsplæner i områder med høje temperaturer og med høj vind volumen. Græsplæner med tung ler, eller mere komprimerede jord, kan have behov for mindre intensiv, men hyppigere vanding sessioner.

Når vanding, brug 1/16 til 1/4 tommer af vand. Husk at holde jorden noget fugtig gennem dagtimerne i den første måned. Den anden måned i oprettelse kimplanter får brug mindre hyppige, men mere intensive vanding sessioner. En langsom, let spray af vand tillader mere vand at sive ind end en højtryksslange eller sprøjte.

Befrugtning

Den lokale amt udvidelse kontor kan hjælpe med en jord test for et gebyr for at afgøre, hvilken gødning ville være godt for en nyligt seedet græsplæne. Mens græsplæne græs er normalt relativt stor, kan for meget fodring stadig være skadelige og bør kun ske omkring hver 60 dage. Hvis området er en, der nyder rigeligt regn, kan de fodringer være fordelt ud til hver 45 dage.

Den første Græsslåning

Den første klipning af en nyligt podet plæne bør ske med en plæneklipper klinge, der er blevet slebet. Dette vil forhindre de planter fra at få flået ud af jorden. Den første klipning skal være en lang snit. Under ingen omstændigheder bør du klippe græsset under to inches. Den græsstrå er der, hvor den nyligt spiret planten gør sin mad. Indtil plænen er veletableret, så sørg for at give så meget af sine levnedsmiddelproduktion evner intakt som muligt. Dette vil øge chancen for succes for din nyligt seedet græsplæne.


relaterede artikler