DIY tapetklister

December 27

DIY tapetklister


Tapetsering er en billig måde at ændre udseendet og fornemmelsen af ​​et rum. Mange typer af tapet på dagens marked er selvklæbende, hvilket betyder tapetet er blevet forbehandlet med lim. For tapet, der er ikke selvklæbende, skal du først anvende tapetklister på undersiden af ​​papiret. Tapetklister er, hvad klæber tapet til væggene. Uden den ville tapet glide og falde ned fra væggen. Du kan finde tapetklister på lokale hjem forbedring butikker. Alternativt kan du oprette en hjemmelavet tapetklister, der fungerer lige så godt som det kommercielle pasta uden brug af skrappe kemikalier.

Instruktioner

1 Bland 1 kop mel - hvede, majs eller rismel - og 3 tsk. af alun i en dobbelt kedel. Hvis du ikke har adgang til en dobbelt kedel, kan du lave din egen. For at lave din egen dobbelt kedel få to gryder af tilsvarende størrelse. Sørg one-pot er lidt mindre end den anden. Tilsæt vand til større potte. Sørg for, at vandet kommer til blot bunden af ​​mindre puljen, når du placerer den mindre gryde inde i større potte. Den mindre potte vil ikke passe perfekt på toppen af ​​større potte og vil læne til den ene side, hvilket er normalt. Placer større potte på komfuret og bring vandet i kog. Fjern større potte fra varmen og straks placere den mindre potte, der indeholder mel blandingen oven på større potte.

2 Tilsæt så vand til mel og alun, så du har en blanding med sammenhængen i tunge fløde. Rør indholdet sammen, indtil grundigt blandet.

3 Placer dobbelt kedel på komfuret og kog ved svag varme under konstant omrøring. Fortsæt omrøring i løbet af varme, indtil du har en pasta med sammenhængen i sovs.

4 Fjern blandingen fra varmen og tilsæt 10 dråber fed olie. Fed olie er en naturlig konserveringsmiddel, der vil tillade dig at holde den hjemmelavede tapetklister nedkølet i to uger.

5 Opbevar tapetklister i en glasbeholder, der har et låg.


relaterede artikler