Sådan dekorere med Color græskar

December 23

Sådan dekorere med Color græskar


For at skabe en lys og munter værelse, overveje at bruge farven græskar. Den orange nuance stimulerer og hjælper med at skabe et rum, der inspirerer og fremmer begejstring. Mens græskar faktisk bidrager til en glad vibe, at bruge for meget kan overvælde fordi det er sådan en lys farve. Når dekorere med orange nuance, integreres i et par stykker og offset det med mere neutrale toner.

Instruktioner

1 Paint accent vægge i værelset græskar. Hvis du dekorere et stort rum, kan du male to vægge i denne farve, men i et mindre rum, male kun én væg. For de resterende vægge, vælge en varm og neutral farve, såsom hvede, tan, beige eller sand.

2 Vælg møbler lavet af varmt træ, såsom eg, ahorn, bambus eller endda mahogni. En overdimensioneret, slidte bord i en stue eller spisestue med til at skabe et rustikt look. I et soveværelse, en mahogni kommode eller kommode sætter en mere poleret tone.

3 Brug tekstiler, der også neutrale. En sofa dækket med beige ruskind eller microfiber vil poppe mod græskar baggrund. Brug en overfyldt beige eller hvede-farvet talsmanden på en seng. Dæk vinduer med gulv til loft-gardiner fremstillet af ecru- eller brak-farvet linned.

4 Tilføj arkitektoniske elementer til vægge og loft i rummet. Indram loftet med alderen 2-for-4 planker af træ til at skabe udseendet af synlige bjælker. Hang naturlige træ wainscoting på den nederste halvdel af væggene. Alternativt kan du hænge en stor bambus mat på en af ​​græskar vægge til at slå farve og tilføje visuelle interesse.

5 Tilføj tilbehør til at fuldføre udseendet af det rum, du er udsmykning. Arranger store pyntepuder på en seng eller sofa i enten en fast græskar eller et mønster med græskar. Drapere et græskar kaste tæppe langs bagsiden af ​​en stol eller ved foden af ​​sengen. Dæk gulvet med en jute område tæppe til at bringe et naturligt element i rummet. Brug bronze belysning stykker og anført dekorative accenter lavet af smedejern.


relaterede artikler